866
Het Ultieme woonboek

Je huis is natuurlijk meer dan een aaneenschakeling van een serie kamers. Het toont hoe je graag leeft, alleen of met je familie. Of je nu een nieuw huis gaat inrichten of een enkele kamer wilt opknappen, Het ultieme woonboek geeft een enorme hoeveelheid ideeën en inspiratie voor elke plek in en om het huis.

Handleiding en beeldbron voor het inrichten van en kosmetische ingrepen in een huis ten gunste van zowel bewoners als gasten. Elk hoofdstuk belicht een ruimte en functie zoals samenzijn, eten, baden en werken en begint standaard met een ontwerpplan inclusief algemene regels en aandachtspunten. Dit is gevisualiseerd in neutrale illustraties en simpele plattegronden. Daarna komt aan bod het samenspel van interieurelementen door middel van voorbeeldfoto's (alle in kleur, een mix van meubelcomposities, detail- en sfeerfoto's) die direct in relatie staan met praktische aanwijzingen en adviezen. Ook is er aandacht voor een kamer in relatie tot het seizoen. Kleur, licht en materiaal hebben elk een eigen hoofdstuk met overzichten van soorten en eigenschappen. De doorlopende tekst leest makkelijk en inspirerend, maar hierdoor vallen aanwijzingen niet op. Enkele interieurs komen niet overeen met het gemiddelde huis (bijv. dineren aan het zwembad en een gastenbadkamer), maar fungeren meer als inspiratie.

De interieurstijlen doen klassiek en luxe aan en appelleren daardoor aan een bepaalde doelgroep. Het Engelstalige origineel Home is uit de koker van Amerikaanse interieurketen Pottery Barn. Straalt door grote formaat en aantal foto's een hoog coffeetablebook-gehalte uit. Met register.

Bestel het Ultieme Woonboek hier


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners