2396
Dit boek moet elke interieurliefhebber lezen: Smûk

Waar Denen het over hygge hebben en Japanners over ikigai, hebben de Friezen ook een eigen woord voor dit soort van geluk: Smûk! In het noorden weten ze echt wel wat genieten is, zo weet ook schrijfster Wimke Tolsma. Zij groeide te midden van dat Smûk (letterlijke vertaling: gezellig, warm, behaaglijk) op en weet precies hoe je jouw leven én je woning meer Smûk kunt maken. We vertellen je in dit artikel over haar prachtige boek, (natuurlijk) genaamd: Smûk. En ..... we mogen 5 exemplaren van dit boek verloten!

Maak je leven een beetje smûker

In het prachtige boek Smûk lees je alles over wat dat smûk nu eigenlijk inhoudt. Wimke omschrijft het treffend; het gaat eigenlijk om de momenten dat je aandacht hebt met en voor elkaar. Het is precies het gevoel dat jij als interieurliefhebber in je woning wilt: de gezelligheid, de aandacht voor details en de ruimte voor elkaar. In het boek vind je talloze tips om je huis Smûk te maken: van het verven van tafellinnen met groente tot het een zelfgemaakte mini kas voor je keukenkruiden tot een geknoopte wandhanger – je wordt meteen geïnspireerd om in huis helemaal Smûk bezig te gaan. En aan de fantastische foto’s te zien in het boek, is het eindresultaat verbluffend!

Ieder seizoen is smûk

De indeling van Smûk spreek direct aan; het boek is onderverdeeld in de vier seizoenen, met in elk seizoen leuke doe het zelf tips, recepten en verhalen. Extra leuk om je op deze manier alvast voor te bereiden op gezellige feestdagen, of juist dat heerlijke lente gevoel alvast in huis te halen. Wat Wimke betreft is ieder seizoen Smûk – en dat kunnen wij van Wonenonline alleen maar beamen.

Laagdrempelig en snel resultaat

Ben jij niet zo crea-bea en vind je het leuk om mooie spulletjes voor in je interieur te kopen, maar is het zelf maken je nog een stapje te ver? Met de doe- het- zelf tips van Wimke lukt het diegene met twee linkerhanden nog om de mooiste decoraties en handige hebbedingetjes te maken. Wimke loodst je er zo door heen; geen pagina’s vol met moeilijke omschrijvingen, maar lekker nuchter en simpele instructies van maar enkele stappen. Ook hoef je niet van alles in huis te halen om de leuke ideeën te voltooien; vaak heb je het al in je voorraadkast óf kun je het zo bij Moeder Natuur halen. Daar houden wij van!

De winnaars zijn geworden

Nico Klaveren uit Leeuwarden
Meggie Bunt uit Zuidoostbeemster
Jacqueline Pallett uit Zeewolde
@angie.loves.keto - via Instagram
@katharinareidsma - via Instagram

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners