4872
De 10 populairste woon en interieurboeken
Gepubliceerd: 31-10-2019 Laatste update: 01-12-2020

Inspiratie op woongebied opdoen is heerlijk. Het geeft weer nieuwe inzichten voor je inrichting. Rondsnuffelen bij de meubelboulevard of surfen op het web is fijn, maar nog fijner is om neer te ploffen in die luie stoel en door een prachtig boek te bladeren. Of het nu over inrichting, duurzaamheid of schoonmaken gaat: door deze woon- en interieurboeken raak je zeker geïnspireerd! 


tiny-houses.png Tiny Houses
In het boek Tiny Houses lees je meer over de bijzondere tiny house movement, minimalisme, de bewoners van deze kleine huisjes - en kun je prachtige foto's van tiny houses in Nederland en België bewonderen.

hoekrijgikeenheerlijkhuis.png
Hoe krijg ik een heerlijk huis
Wil je dat je huis je thuis wordt? Doret Schulkens schreef het boek Hoe krijg ik een heerlijk huis. De naam zegt het al: in dit boek vind je handzame tips om op een andere manier te kijken naar je woning.

inspiratiebrochures1.png

interieurbijbel5.jpg

De Interieurbijbel 5
In deze vijfde editie van de Interieurbijbel word je in 416 bladzijden bijgepraat over alle interieurtrends van nu. In De Interieurbijbel 5 lees je alles over verschillende materialen: van vloeren tot verlichting tot raamdecoratie.

love-colour.jpg

Love Colour
Ben jij toe aan meer kleur in je inrichting? Dan is Love Colour een aanrader: je zult meteen zin hebben om de kwast te door de inspirerende kleurcombinaties in het boek. Je kunt meteen aan de slag, want je krijgt er ook een uitneembare kleurengids bij.

boek-urban-jungle.jpg

Urban Jungle
Eén van de makkelijkste manieren om je inrichting een make-over te geven, is door groen in huis te halen. Urban Jungle verrast door je een inkijkje te geven in vijf verschillende Europese woonkamers.

hippe_huisplanten.jpg
Hippe huisplanten
Toch iets meer nodig om je eigen urban jungle bloeiend te houden? Door het boek Hippe Huisplanten heb je geen groene vingers meer nodig: in dit naslagwerk lees je alles over belichting, waterbehoefte, passende potten en andere onmisbare planten-weetjes.

weg_ermee.jpg
Weg ermee
Bewondering voor de minimalistische manier van leven die Dennis Storm tijdens zijn reizen eigen maakte? In Weg Ermee vertelt Dennis hoe hij ballast liet vallen. Tip één: het begint allemaal in je huis.

do_it_together.jpg

DIT. Do it together
Ook het tweede boek van Dennis is een aanrader: DIT. Do it together. Alleen kun je zijn gave projecten voor in huis oppakken, maar samen is het nóg een stukje leuker!

hausmagick.jpg

HausMagick
Met een beetje magie tover jij je huis om tot een echt thuis. Door het lezen van HausMagick leer je alles over de zuivering, bescherming en het in balans brengen van je woning.

antwoordopaljehuishoudvragen.jpg

Antwoord op al je huishoudvragen

Ben je hartstikke tevreden met je interieur, maar vind je het lastig om de boel schoon te houden? Dan is Antwoord op al je huishoudvragen een must-have!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide