10527
Vier de lente met de nieuwe voorjaarscollectie van IKEA
Gepubliceerd: 14-01-2020 Laatste update: 03-01-2021

De voorjaarscollectie van IKEA brengt frisse energie in huis en viert de lente: gordijnen met een print van bladeren tot beddengoed met aardse tinten en romantische bloemen. Duurzame methoden en materialen staan centraal in de nieuwe collectie. Zo zijn er manden van bamboe en banenenvezels en een lampenkap gemaakt van zeegras. Het draait dit voorjaar om bewust leven, geïnspireerd door - en met respect voor - de natuur. De nieuwe producten zijn vanaf februari 2020 verkrijgbaar.

Van bamboe tot zeegras
De handgemaakte TJILLEVIPS manden zijn geweven van verschillende soorten natuurlijke materialen: van bamboe en bananenvezels tot zeegras en populier. De subtiele, natuurlijke kleurverschillen en de traditionele technieken maken elke mand uniek. De handgemaakte TORARED lampenkap is gemaakt van zeegras. De openingen in de kap zorgen voor een bijzondere lichtval in de kamer.

ikea-voorjaar-2020-063.jpg

inspiratiebrochures1.png

Natuur als inspiratie
De designers van IKEA lieten zich inspireren door de natuur: van kleuren die doen denken aan lentewandelingen door de Zweedse bossen tot dieren en weelderige bloemen. De ALPKLÖVER gordijnen met een print van groene bladeren zorgen voor privacy én laten de eerste zonnestralen door. Je haalt de lente in de slaapkamer met de warme, aardse tinten van het JUNIMAGNOLIA dekbedovertrek, de romantische bloemen op het PRAKTBRÄCKA beddengoed, kussenslopen VENCHE, ÅSATILDA, KNIPPARV en de levendige bladeren op het HILDIGARD vloerkleed.

ikea-voorjaar-2020-070.jpg

Zweedse tradities
De patronen op het KÄPPHÄST kindertextiel zijn geïnspireerd op de vrolijke kleuren van lovikkavantar - de traditionele handschoenen uit de Zweedse Lovikka regio. Kinderen dromen weg onder beddengoed met prints van treinen, fietsen en beren. Spelen kan op het vloerkleed met prints in groen, rood, roze en geel. Uitrusten kan op het kussen met lichtblauwe olifant.

ikea-voorjaar-2020-055.jpg

Opgeruimd en schoon
Geef de keuken een nieuwe uitstraling met het roodbruine KALLARP en donkergroene BODBYN keukenfront. Extra handig: vocht en vlekken veeg je eenvoudig weg. Met de BORSTAD producten krijg je zin in de grote voorjaarsschoonmaak en houd je het huis opgeruimd en schoon: van een mattenklopper en bezem tot wasmand en kledingborstel.

ikea-voorjaar-2020-024.jpg

Rust en beweging
De BINGSTA armstoel en de LIDKULLEN zit- en stakruk zijn er voor zowel rust- als werktijd. Door zitten en staan af te wisselen, blijft je lichaam in beweging. Ontspan in de BINGSTA armstoel of breng in een handomdraai de LIDKULLEN zit- en stakruk van een actieve zitpositie naar een staande houding.

ikea-voorjaar-2020-047.jpg

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide