2592
Een ananas in je vensterbank
Gepubliceerd: 19-10-2017

Alles met een tropisch thema is hipper dan hip. Loop lekker mee met de meute en stop één van de planten uit je urban jungle in deze Ananas bloempot van Bitten. De bloempot heeft een witte kleur en ziet eruit als de ruige buitenkant van een echte ananas. Een vrolijk een uniek woonaccessoire voor trendy types. Zoek jij nog een woonaccessoire voor in je tropische #interieur? Dan mag je de ananas plantenbak niet overslaan. En als je nog een cadeautje zoekt voor je hippe vriendin, dan is de ananas bloempot een schot in de roos.

Pineapple planter voor kruiden en planten
Je kunt een plant in de bloempot doen, maar hij is ook geschikt om je eigen kruiden in te laten groeien. Zet verschillende ananassen naast elkaar met daarin rozemarijn, munt en bieslook bijvoorbeeld. De bloempot in de vorm van een ananas is gemaakt van keramiek en is voorzien van een matte glazuurlaag. Hierdoor kun je naar hartelust water in de pot schenken. Zet de bloemetjes maar buiten! Nou ja, niet letterlijk alsjeblieft, want deze bloempot blijft liever binnen. Zet hem op de salontafel, je nachtkastje of gezellig op kantoor. Hij is 13 x 13 x 15 centimeter groot.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide