2615
5 redenen voor een verjaardagskalender
Gepubliceerd: 10-07-2018 Laatste update: 20-07-2023

Ons hele leven zit zo'n beetje in onze mobiele telefoon. We appen met vrienden, checken regelmatig de activiteiten van elkaar op Instagram en via Twitter discussieren we razendsnel over het laatste nieuws en andere actualiteiten. Via Facebook worden we regelmatig herinnerd wat we een jaar geleden aan het doen waren en natuurlijk de meldingen niet te vergeten wanneer onze Facebook vriendjes jarig zijn. Bijna alles gaat digitaal... maar is dit nou echt zo leuk?

 

We feliciteren ons wat af! Een smiley hier of een swingende taart daar, allemaal via Facebook of andere social media. Heel handig natuurlijk om via social media herinnerd te worden aan die speciale dag van onze vriend of vriendin maar wees eens eerlijk, had jij je zonder die dagelijkse melding nog geweten dat die ene persoon vandaag zijn verjaardag zou vieren? In veel gevallen vermoeden wij van niet.

inspiratiebrochures1.png

Facebook is de enige app die ons aan de verjaardagen van onze vrienden herinnerd. Tergelijkertijd zien we dat Facebook steeds minder wordt gebruikt en zullen we dus ook gemakkelijker de verjaardagen van onze vrienden aan onze neus voorbij zien gaan. Gelukkig is hier een hele fijne oplossing voor; een verjaardagskalender. Niet alleen superhandig maar ook nog eens hartstikke leuk.

Een verjaardagskalender hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Zeker niet als je deze met een beetje creativiteit zelf ontwerpt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotokalender? En helemaal leuk, als je toch een beetje socialike bezig wilt blijven, is het natuurlijk om een kalender te maken met de foto's die je hebt gedeeld op bijvoorbeeld Instagram. De foto's die je vorig jaar in juli hebt geplaatst plaats je nu op een zelfgemaakte kalender weer in juli.. dan weet je precies wat je vorig jaar hebt gedaan rond deze tijd. De reminders van Facebook heb je dan helemaal niet meer nodig ;-)

5 redenen waarom jij nu een verjaardagskalender zou moeten aanschaffen

  • Je vergeet nu echt nooit meer een verjaardag!
  • Het is de perfecte accessoire voor aan de muur op het toiletwink
  • Elke maand wordt je via de foto's herinnerd aan leuke momenten in het verleden
  • Je kunt op tijd kaartjes op de post doen want niets is leuker dan een echt kaartje krijgen
  • Het is superleuk er eentje zelf te ontwerpen. Bijvoorbeeld op Drukland.nl hier ontwerp en bestel je gemakkelijk de mooiste verjaardagskalenders

Lees ook

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide