628
Skil accuboor & schroefmachine

Perfect voor elke klus in en om het huis! Deze Skil 18 V accuboor-/schroefmachine wordt geleverd als complete set met koffer en 12 boren en bits. Tevens is een 2e accu en een 3 uurslader bijgeleverd. De machine is dubbeltoerig wat krachtig schroeven en snel boren mogelijk maakt. Het toerental is elektronisch regelbaar. Om te schroeven bezit deze machine 20+1 standen om de schroefkracht optimaal aan de schroefklus aan te passen. Deze Skil machine biedt alles wat een doe-het-zelver nodig heeft!

Klik hier om de Skil accuboor-schroefmachine te bestellen

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners