12
wo, aug

Nog een maand en onze langorige vriend komt weer op bezoek! Mogen we je ondertussen al warm maken voor het fleurigste feest van het jaar? Gezellig chocolade eitjes zoeken in de tuin en daarna met familie en vrienden aan tafel om te genieten van een paasontbijt. Hoe je van dit alles een vrolijk lentefeest maakt? Met kleurrijke paashangertjes, een speels tafelkleed, vilten bloemen en je favoriete porseleinen servies.

 

VROLIJK PASEN!

Wat is het leukste aan Pasen? Chocolade paaseitjes zoeken natuurlijk! Maar ook voor brunchfans is Pasen een feest om naar uit te kijken. Geef toe, hoe vaak ging die brunch naadloos over in een lunch? Juist ja, de paasbrunch is er eentje om extra lang van te genieten. En dus mag een mooie aankleding niet ontbreken.

dille-en-kamille-pasen-3.jpg

Versierde paastakken, voorjaarsbloemen en haasjes erbij – van ons paasontbijt maken we een echt lentefeestje. Met ouderwets gezellig, alle paasversiersels in een kronkelige wilgentak. Bij Dille & Kamille vind je ze in de schattigste vormen en maten. Van vilten vogeltjes tot papieren konijntjes en houten eitjes. Wil je het liever iets minder traditioneel? Ga voor papieren bloemenslingers of decoreer je tafel met een vilten bloemenboeket.

dille-en-kamille-pasen-2.jpg

DE PAASTAFEL: KLEURRIJK EN UITNODIGEND

Inspiratie voor deze paascollectie haalde Dille & Kamille bij folkprints uit Noord- en Oost-Europa. De gele en roze tinten zorgen voor een vrolijke toets op de feesttafel. Voor de kinderen aan tafel zijn er leuke zelfmaakpakketjes om een mini-vogelhuisje te vouwen of een eierzoektocht op te zetten.

Maar ook als je het liever iets rustiger hebt, heeft Dille & Kamille de juiste basics in huis om je tafel om te toveren in een heus feestdiner. Combineer groen en blauw-tinten met stijlvol wit servies en hup, je paastafel is klaar! Deco tip: match de versiering van je lentetakken met een van de kleuren uit je tafelkleed. Nu alleen nog wachten op de paashaas…