1017
Vier Moederdag met de nieuwe limited collectie ANLEDNING
Gepubliceerd: 04-05-2022

De nieuwe ANLEDNING collectie staat in het teken van een feestelijke Moederdag. Verras je moeder met een high tea en creëer een gezellige sfeer in huis met feestelijke glazen, slingers en een vrolijk tafelkleed. ANLEDNING betekent 'aanleiding' in het Zweeds; zo zijn de producten ook perfect om als cadeau te geven voor speciale gelegenheden. De collectie is vanaf nu verkrijgbaar in alle IKEA winkels en online.

Dek de tafel

ikea-moederdag-ANLEDNING-37_kopiëren.jpg

Organiseer een gezellige brunch met een stijlvol gedekte tafel. Het tafelkleed met klaprozen en de rood gestreepte servetten zijn gemaakt van honderd procent duurzaam katoen. Het tijdloze servies heeft zachte vormen en het steengoed is slijtvast, waardoor het ook geschikt is voor dagelijks gebruik. En serveer taart op de traditionele serveerschaal op voet.

inspiratiebrochures1.png

Ontbijt op bed

ikea-moederdag-ANLEDNING-42_kopiëren.jpg

Of verras je moeder met een ontbijt op bed op de handige dienbladenset met opvouwbaar beschermingsnetje tegen insecten. Drankjes serveer je in het elegante glaswerk - door de lage en wijde vorm oogt het extra feestelijk. De glazen rietjes zijn duurzaam, hittebestendig en eenvoudig schoon te maken met het bijbehorende reinigingsborsteltje. 

Feestelijke sfeer

ikea-moederdag-ANLEDNING-41_kopiëren.jpg

De rode lampjesslinger en kussenovertrekken met klaprozen en strepen zorgen voor een feestelijke sfeer. Ook met de decoratieve bloemen van kunststof fleur je het huis gemakkelijk op. De natuurgetrouwe bloemen en bladeren blijven er jaar in jaar uit mooi uit zien, waardoor je ze op elke speciale gelegenheid opnieuw kan gebruiken. Creëer nog meer gezelligheid met de subtiele theelichthouders.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide