Heb je een hond, maar is dat geen echte waakhond? Of heb je geen hond maar wil je wel dat je sleutels in goede handen zijn en dat je huis bewaakt wordt? Geef dan deze Hond sleutelhouder van Qualy een mooi plekje naast de voordeur. Dit is een sleutelhouder die eruit ziet als een Franse bulldog. Deze hond zal ervoor waken dat jouw sleutels veilig zijn. Hij slaapt graag de hele dag door en heeft zijn ogen dicht maar zodra jij je sleutels onder zijn kinnetje hangt, dan is hij klaarwakker om ze in de gaten te houden. Je sleutels zijn dus veilig bij deze trouwe vriend! 

 
Sleutels hangen aan bulldog sleutelhouder
De Hond sleutelhouder van Qualy is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit een zwarte, witte of bruine bulldog. Het is ook leuk om bijvoorbeeld meerdere varianten naast elkaar te hangen. Je kunt bijvoorbeeld iedereen in huis een eigen sleutelhouder geven. Bij binnenkomst kunnen ze hun sleutel gelijk onder de nek van de hond hangen. Zo is er gelijk geen stress meer in huis als iemand zijn sleutels kwijt is want als het goed is hangen die gewoon bij de hond! De sleutelhouder is gemaakt van kunststof.

Ontvang 15% korting op de Qualy Hond sleutelhouder
Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze Qualy Hond sleutelhouder of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl