1188
Dagje kerstmarkt Düsseldorf
Gepubliceerd: 05-11-2015 Laatste update: 14-05-2018

Geen betere manier om in de kerstsferen te komen dan op een kerstmarkt! Daarom kunt u nu voor een spotprijsje met Travelon naar een van de leukste kerstmarkten die Duitsland te bieden heeft. Elk jaar wordt het centrum van Düsseldorf omgetoverd in een waar winter wonderland met maar liefst 7 locaties van feestelijk vermaak. De kerstmagie wordt werkelijkheid door de vele versierde hutjes en kraampjes en de hele stad gloeit door de mooiste kerstverlichting. Een enorme kerstboom, kerststal, ijsbaan en bijna honderd jaar oude carrousel maken het plaatje compleet. Ga u te buiten aan heerlijke hapjes en warme chocomel en glühwein of shop de mooiste kerstaankopen gemaakt door echte ambachtslieden.

 

De dag Vertrek tussen 9.00 en 11.00 uur. Thuiskomst tussen 21.00 en 22.00 uur. Afhankelijk van opstapplaats. Via uw opstapplaats rijdt de bus naar Düsseldorf, waar u rond 13:00 uur aan zult komen. U heeft hier de hele dag de tijd om rond te lopen over de feestelijke kerstmarkt, te genieten van heerlijke versnaperingen of lekker te shoppen in de vele winkels in het mooie centrum van Düsseldorf. Rond 19.00 uur zullen we weer huiswaarts keren.

Bij vertraging onderweg kan Travelon genoodzaakt zijn om de verblijfstijd in Düsseldorf in te korten. Dit in verband met de maximale wettelijke rijtijden van chauffeurs. Het streven is om u minimaal 5,5 uur in Düsseldorf te laten verblijven.

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide