1208
Kruidenpotjes met diertjes erin
Gepubliceerd: 12-10-2016 Laatste update: 06-04-2024

Ben je op zoek naar een gaaf keukenitem waarmee je hoge ogen gooit? Deze te leuke Animal Parade specerijenset van Kikkerland mag dan niet ontbreken in je keuken. Bewaar je kruiden in deze vier kruidenpotjes. In elk potje zit een schattig diertje.

De ijsbeer vul je met zout (sneeuw), de dromedaris met peper (zand), het hert met paprika of chili (herfstbladeren) en het konijn met groene kruiden zoals oregano, basilicum of tijm (gras). Door de verschillende kleuren kruiden worden alle vier de seizoenen vertegenwoordigd. De kruidenpotjes staan op een wit, stijlvol rekje en zien er schitterend (en schattig) uit in elke keuken. Kruidenpotjes met diertjes erin

De Animal Parade specijerenset is nog niet gevuld met kruiden, maar natuurlijk wel met de diertjes. Vul de strooiers eenvoudig met specerijen en breng je eten op smaak. Tijdens het strooien blijven de dieren gewoon op hun plek staan. De kruidenpotjes hebben iets weg van de bekende sneeuwbollen. Na het strooien zullen de specerijen in het potje weer langzaam naar beneden dwarrelen. De decoratieve set staat prachtig op de eettafel als je gasten hebt of op het aanrecht. Leuk als housewarming cadeau. Je koopt dit product online bij Ditverzinjeniet.nl.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide