1610
Slaapkamer voor de hond

Wat? zul je denken als je de titel leest... een slaapkamer voor de hond? Ja hoor je leest het goed! Je hondje is net zo goed een gezinslid als alle anderen in huis. Heeft hij dan niet ook recht op een eigen slaapkamer? Natuurlijk is dat een beetje overdreven maar een leuke slaapplaats in huis voor je trouwe viervoeter creëren kan op veel verschillende creatieve manieren. Wij geven je een paar leuke ideetjes.

 

Slaapkamer onder de trap
Heb je een trap en heb je hieronder een vrije ruimte? Je kan hier heel leuk met hout een klein kamertje timmeren. Je kan het zo persoonlijk als je wilt maken voor je hondje. Hang wat leuke schilderijtjes op en leg zijn favoriete kussen erin. Reken maar dat jouw hondje zijn prive vertrek enorm waardeert. 

Slapen in de kast
Heb je een oude ladenkast of andere kast waar je niets meer mee doet en is deze groot genoeg voor jouw hondje om in te slapen? Sloop alle planken eruit en leg zijn kleed erin. Ook hier kan je met verf en muurdecoraties er een echt slaap paleisje van maken. Natuurlijk haal je wel de eventuele deurtjes uit de kast zodat je beestje vrolijk uit de kast kan springen als hij even zijn benen wil strekken. 

Een tent in huis
Ook heel cute is het om een tentje in de kamer neer te zetten. Eentje waar je hondje lekker in kan slapen. Je hebt tegenwoordig superhippe tentjes die nog een leuke eyecatcher in de kamer kunnen zijn ook. Ben je een beetje creatief dan kan je ook zelf je tentje in elkaar timmeren. Meer dan een paar latjes en een mooi stukje stof heb je niet nodig.

Op kamers
Heb je een hondje dat het geen probleem vind om trap te lopen en heb je op de eerste verdieping nog een kamertje over. Dan kan je deze natuurlijk ook bombarderen tot hondenkamer. Je kunt er zelfs een echt hondenbed in plaatsen en wat dacht je ervan om de muur te behangen met dalmatier behang of een printje van een afdruk van een hondenpoot..

Om een leuke kamer voor je hond te creeeren heb je natuurlijk een hondenkussen nodig. Gelukkig zijn deze in vele soorten en maten verkrijbaar. Neem maar eens een kijkje op Hondenkussenwebshop.nl. Of je nou een grote of kleine hond hebt, voor alle afmetingen zijn hier superleuke kussens verkrijgbaar. Heb je een grote hond denk dan ook even aan je vloer. Grote honden kunnen heel enthousiast zijn en dit kan al gauw flinke krassen op je vloer geven. Overweeg je een nieuwe vloer dan is een krasvaste vloer geen overbodige luxe met een grote hond. Krasvaste vloeren kan je overigens ook gewoon online bestellen. Bijvoorbeeld bij Parketdirect.nl.

Zoek je nog meer leuke ideetjes voor het inrichten van een hondenkamer neem dan eens een kijkje op Pinterest. Je zult versteld staan van de creativiteit van sommige mensen. Zoek ook eens in het engels op dog bedroom bijvoorbeed, dan krijg je nog veel meer resultaten!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners