9534
IKEA LURVIG voor dieren
Gepubliceerd: 05-05-2018

In april introduceert  IKEA speciaal voor honden, katten én hun baasjes de LURVIG collectie in Nederland. De collectie kwam al eerder uit in onder andere Frankrijk en de Verenigde Staten. IKEA ontwikkelde in samenwerking met dierenspecialisten items als bedjes, manden, halsbanden, voerbakken en speeltjes. Met deze LURVIG producten kunnen baasjes hun huis en dagelijks leven nog beter aanpassen aan hun vrolijke viervoeters. De items zijn functioneel én stijlvol in je interieur.

  IKEA-LURVIG-voor-dieren-03.jpg

Huisdieren worden steeds meer gezien als onderdeel van de familie - en steeds meer mensen hebben huisdieren. Bij het ontwerpen van de collectie is gekeken naar de behoeftes en het gedrag van de dieren, bijvoorbeeld hoe zij slapen, eten en spelen. Vervolgens is onderzocht hoe deze producten konden worden aangepast aan ‘menselijke behoeftes’ door ook te kijken naar design en vorm.

IKEA-LURVIG-voor-dieren-02.jpg

Kattenhuisje
Opvallende items zijn het kattenhuisje dat precies in de KALLAX serie past en een mandje dat op drie verschillende manieren te vouwen is. Ook is er een bijzondere kussenhoes voor de huisdieren: de kussenhoes kan door het baasje worden gevuld met een oud kussen, kleren, dekens of handdoeken. Dieren kunnen zo op een comfortabel kussen liggen dat een bekende geur heeft.

IKEA-LURVIG-voor-dieren-06.jpg

Dierenliefhebbers
De LURVIG collectie is ontworpen in samenwerking met dierenspecialisten en designers die een grote liefde voor dieren hebben. De items van LURVIG maken het dagelijks leven van honden, katten en hun baasjes nog aangenamer. De collectie is gemaakt van veilige, duurzame materialen en heeft vier basiskleuren: zwart, wit, groen en oranje. 

IKEA-LURVIG-voor-dieren-08.jpg

IKEA-LURVIG-voor-dieren-05.jpg

IKEA-LURVIG-voor-dieren-04.jpg

IKEA-LURVIG-voor-dieren-39.jpg

IKEA-LURVIG-voor-dieren-34.jpg

IKEA-LURVIG-voor-dieren-001.png

IKEA-LURVIG-voor-dieren-29.jpg

IKEA-LURVIG-voor-dieren-27.jpg  

*De collectie is verkrijgbaar via IKEA.nl en bij IKEA Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Breda, Eindhoven, Hengelo, Groningen en Barendrecht.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide