2337
Hotdog Designs Jans Hondenkussen

Kruip er maar lekker bij! Dit hondenkussen van Hotdog Designs ziet er niet alleen comfy uit, hij matcht ook nog eens mooi bij je gietvloer of je zwarte kozijnen. Dus leg hem niet onder de trap in de hal, maar gezellig in de woonkamer, eetkamer of keuken.


Welke maat kies je dan?

Medium: de perfecte maat voor je Teckel, Beagle, Mopshond of Cocker-Spaniel. Large: de perfecte maat voor je Border Collie, Labrador of Rottweiler.

Hartstikke Hollands
Floor Dröge is een echte honden- en interieurliefhebber maar die twee werelden leken volgens haar nog amper samen te gaan. Zo is het merk Hotdog Designs ontstaan. Eindelijk mooie kussens die ook nog eens heerlijk liggen en onder goede werkomstandigheden zijn geproduceerd. Zo gebruikt ze stevige zachte stoffen, wordt het in ons eigen landje geproduceerd en is de buitenhoes wasbaar. Zo ligt je hond altijd op een heerlijk schone kussen te slapen.

hotdog-kussen-2.jpg

hotdog-kussen-3.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners