3493
Hotdog Designs Jans Hondenkussen
Gepubliceerd: 27-10-2017 Laatste update: 28-10-2019

Kruip er maar lekker bij! Dit hondenkussen van Hotdog Designs ziet er niet alleen comfy uit, hij matcht ook nog eens mooi bij je gietvloer of je zwarte kozijnen. Dus leg hem niet onder de trap in de hal, maar gezellig in de woonkamer, eetkamer of keuken.


Welke maat kies je dan?

Medium: de perfecte maat voor je Teckel, Beagle, Mopshond of Cocker-Spaniel. Large: de perfecte maat voor je Border Collie, Labrador of Rottweiler.

Hartstikke Hollands
Floor Dröge is een echte honden- en interieurliefhebber maar die twee werelden leken volgens haar nog amper samen te gaan. Zo is het merk Hotdog Designs ontstaan. Eindelijk mooie kussens die ook nog eens heerlijk liggen en onder goede werkomstandigheden zijn geproduceerd. Zo gebruikt ze stevige zachte stoffen, wordt het in ons eigen landje geproduceerd en is de buitenhoes wasbaar. Zo ligt je hond altijd op een heerlijk schone kussen te slapen.

inspiratiebrochures1.png

hotdog-kussen-2.jpg

hotdog-kussen-3.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide