2733
Alle woonbeurzen op een rij; Alle woonliefhebbers blij!
Gepubliceerd: 14-02-2024 Laatste update: 13-03-2024

Online proberen wij jullie iedere dag van de leukste, mooiste, grappigste, stijlvolste en hipste woontrends te voorzien. Maar naast online inspireren, is er natuurlijk meer! Offline inspiratie zijn wij op de redactie ook ontzettend dol op. Van showrooms tot woonboulevards, we zijn graag geziene gasten. Maar wat voor ons het summum is? Woonbeurzen! Werkelijk alles op het gebied van een bepaald woonthema onder één dak! Nooit meer eentje missen? Lees dan snel verder.

Woonbeurzen bezoeken vinden wij ontzettend leuk. Het gevoel wat wij minder leuk vinden, is dat wij er op maandag achter komen dat er juist dat weekend een leuke woonbeurs was! Herkenbaar? Er zijn ontzettend veel leuke woonbeurzen, zowel in binnen- als buitenland. Om dit gevoel van ‘fear of missing out’ te voorkomen hebben wij voor jullie actie ondernomen!

Alles op een rijtje

Omdat wij iedere dag bezig zijn met wonen en interieur, hebben wij een groot netwerk. Daarom is het voor ons eenvoudig om een compleet overzicht voor jou te maken waar álle woonbeurzen in zowel Nederland, België als Duitsland in staan. Overzichtelijk weergegeven per maand, van januari tot december, alles staat erin.

inspiratiebrochures1.png

En we beperken ons hierbij niet tot de consumentenbeurzen. Ook woonbeurzen voor de professionals zijn in de lijsten opgenomen. Je treft de woonbeurzen die eenmalig zijn, maar ook de jaarlijks terugkerende woonbeurzen. Van de Floriade tot lokale lentefairs, wij nemen alles in ons overzicht van woonbeurzen mee.

Op de beurs gebeurt het

Waarom wij zo dol zijn op woonbeurzen? Dit komt vooral omdat dit de plekken zijn waar je de nieuwste trends en ontwikkelingen kunt spotten. Het inspireert ons onwijs en geeft ook weer nieuwe input voor ons online platform.

Daarnaast zijn woonbeurzen ook gewoon heel gezellig. Je komt andere liefhebbers van wonen en interieur tegen, ieder met zijn eigen smaak en visie. Het is een dagje uit voor ons, vaak ook met de nodige aandacht voor de ‘innerlijke mens’. Lekkere restaurantjes en hapjes, ze zijn op de meeste woonbeurzen ruim vertegenwoordigd.

Dus verzeker jezelf ervan dat jij nooit meer een woonbeurs mist, ieder weekend is er wel iets te doen op het gebied van wonen. Dus trommel al je interieurminnende vrienden en vriendinnen op en plan snel een leuk dagje richting de woonbeurs!

Wil je weten welke woonbeurzen er deze maand zijn? Check dan het onderstaande overzicht!

Oja... en mis je een woonbeurs in het overzicht? Tip onze redactie! Worden we blij van!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide