1067
De zomer in met de Leen Bakker woontrends voorjaar 2023

Die eerste zonnestraal in het voorjaar, een verse koffie in de voortuin en de aanblik van de eerste krokus; ons hart maakt een sprongetje want de zomer komt er weer aan! Het seizoen van buiten zijn, genieten van de geur van pas gemaaid gras en een rosé op je eigen terras. Om de voorpret te verhogen kun je ook niet vroeg genoeg beginnen met het klaarmaken van jouw tuin, balkon of dakterras natuurlijk. Wat de leukste items en trends van dit moment zijn? Wij zochten het uit.

Streepje voor

Wanneer wij een blik werpen op de tuin- en balkon collecties van komend jaar zien we dat het mooie- met het aangename wordt gecombineerd. Met elke buitenruimte wordt rekening gehouden, van de weelderige grote tuin tot de kleine balkons. Met de modulaire tuinsets kun je mixen en matchen naar hartenlust. Met hier en daar een streepje krijgen we meteen het gevoel van luxe zoals we kennen van de Zuid-Franse kust.

Groentje

Ook op het kleinste balkon is wel een hoekje te vinden voor een beetje groene invloed. Of dit nu een hangplant aan de balustrade is of een klimop aan de wand. Altijd is er wat ruimte voor een beetje groene invloed. Bloempotten en -bakken zijn er in alle soorten en maten. Uiteraard allemaal wel van duurzame en verantwoorde kwaliteit, zowel de bak zelf als wat je erin plaatst.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Schuif aan!

Door de praktische en lichtgewicht vormgeving is aanschuiven met de tuincollecties van Leen Bakker geen enkel probleem. Stoelen zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig op te bergen én te verplaatsen zijn. Nooit een stoel te weinig en geen enkele beperking om die lange zomeravond met een goed gevulde tafel te laten eindigen.

Beken kleur

Ook in de tuinen en op de balkons zien we trends qua kleuren. We gaan dit seizoen voor frisheid en optimisme. Wit wordt gecombineerd met tijmgroen, steenrood en koraal. Gezellig, zonnig maar toch ook tintelend fris. Een collectie waar zowel de stadstuin als het kleinste Franse balkon heerlijk mee gevuld kan worden.

Kortom, wacht niet langer met het starten van de voorpret en verdiep je in al het moois wat de zomercollecties te bieden hebben. Van de collectie van Leen Bakker worden wij acuut het zonnetje in huis!

Check het Kwantum assortiment; er is meer dan je denkt

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide