700
Bloementrend 2023: Ode aan de natuur
Gepubliceerd: 08-06-2023

Hoe overweldigend de kracht van de natuur is, merken we steeds meer. De zorgen over het klimaat en de gevolgen daarvan laten ons steeds meer beseffen dat de natuur een belangrijk onderdeel in ons leven is. Dit zien we terug in de vormgeving in en om het huis. Het interieur wordt robuuster, grilliger en daarmee steeds natuurlijker.

 Natuurlijke sfeer creëren

Bloemen in een boeket vormen een luchtig geheel met verschillende vormen en kleuren. Samen met natuurlijk ogende vazen en accessoires is het bloemengebruik grillig en natuurlijk. Bloemen worden gecombineerd met zowel dode als levende materialen. Natuurlijke en harmonieuze kleuren zoals aarde- en groentinten voeren de toon, aangevuld met subtiel wit, lila en naturel tinten. Alles met behoud van de natuurlijke sfeer.

Vormen, materialen en dessins 

Accessoires hebben een ruwe en organische vorm. Deze worden direct ontleend aan de natuur, zoals rots-, steen- en keivormen. Hierdoor krijgen ze een natuurlijke of handgemaakte uitstraling. De gebruikte materialen zijn zoveel mogelijk natuurlijk of gerecycled en hebben altijd een milieubewust karakter. Uiteraard gaan de organische vormen en het milieuvriendelijke materiaalgebruik gepaard met een natuurlijk en gebalanceerd kleurgebruik. De gebruikte dessins bestaan veelal uit natuurlijke structuren, reliëfs, grillige strepen en dégradé- of overloopeffecten.

inspiratiebrochures1.png

Beeld: iBulb


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide