4337
Dit zijn de interieurtrends van 2022
Gepubliceerd: 03-02-2022

Online woonspecialist fonQ lanceert de nieuwe woontrends voor dit voorjaar: Beige Homage en Solar Therapy. Na wederom een bewogen jaar start 2022 met een blanco pagina. Letterlijk, want papier is een belangrijke inspiratiebron en staat symbool voor een nieuw begin. Daarnaast is ons verlangen naar reizen, avontuur en andere culturen gegroeid. Die reis maken we dit jaar vanuit ons eigen interieur.

Beige Homage

fonQ_Beige_Homage-8_kopiëren.jpg

Deze trend gaat terug naar de basis vanuit een blanco pagina. De gelaagdheid van papier en lichte kleurtinten staan centraal. De trend Beige Homage geeft Scandinavisch design een nieuwe twist. Kunstzinnige objecten mogen groot en grof zijn in combinatie met een patchwork van warme beige tinten en een bijzondere okerachtige geeltint. Tijdloos, toegankelijk én krachtig. Een stil statement waar een persoonlijke touch of fijne, subtiele print in textiel je interieur écht van jou maakt.

inspiratiebrochures1.png

Solar Therapy

fonQ_Solar_Therapy-1_kopiëren.jpg

Thuiskomen op de plek waar je naar verlangt: met de trend Solar Therapy reis je af naar een zonovergoten oord. Met Noord-Afrikaanse invloeden wordt de vertrouwde etnische stijl in een nieuw jasje gegoten. Een mix van warme, zonnige tinten en de simplistische vormen van strak design zorgt voor een Modern Art stijl. Donker hout, steenrood en zwarte accenten zetten deze trend kracht bij. De warme sfeer heeft een therapeutische werking, waardoor je je in dit interieur in een mum van tijd weer happy voelt. 

Meer trends en inspiratie
Voor het voorjaar van 2022 presenteert fonQ in het tweede kwartaal nog twee nieuwe woontrends. De iconische designbeweging uit de jaren 50 krijgt een nieuwe look van pasteltinten in de trend Fifties Vogue. De allure van een elegant appartement in Parijs wordt vertaald naar de trend House of Gray. Benieuwd naar de look en feel van deze voorjaarstrends? Stay tuned!

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide