3495
Planten en bloementrends 2021:  Crazy Illusions
Gepubliceerd: 22-03-2021

De Trend Collectie Crazy Illusions inspireert je om thuis een happy vibe te creëren. Laat je omarmen door de mooiste bloeiende planten en bloemen in vrolijke kleuren en uitgesproken vormen.

De nieuwe trend is een blij interieur vol bloemen en planten. Met kleurrijke grapjes en visuele
verrassingen. Hoe smaakvoller de contrasten, hoe beter. Deze vrolijke kakofonie van mooie volle pasteltinten in opvallende vormen geeft je humeur een instant boost!

tc_2021__SS_catgory_visual_flowers_3_kopie_kopiëren.png

De nieuwe trend voor het voorjaar van 2021 tovert een glimlach op ons gezicht. Wanneer we de deur openen van een Crazy Illusions huis stappen we in een wonderlijke, fijne bubbel vol happy vibes. Er is veel te zien, en niks is (te) gek. Het interieur lijkt willekeurig bij elkaar geraapt, soms zelfs onlogisch. Maar niks is minder waar. Hoe heftiger de contrasten, hoe spannender het is om precies de juiste balans te zoeken.

Maak je klaar voor een verscheidenheid aan kleuren en vormen. Met bloemen en planten als de ultieme, perfecte blikvanger. Een sfeer die de verbeelding en creativiteit voedt en je verbeelding raakt. Alsof een droom en de
realiteit samen komen in een wereld. De vormen zijn zowel figuratief als abstract. Ze roepen zonder uitzondering verwondering op. Vaak hebben ze een grappige associatie, alsof ze niet van deze wereld zijn. 

BLOEMENBUREAU_HOLLAND_IJMUIDEN64932_kopiëren.png

Extreme vormentaal
De uitgesproken kleuren en extreme vormentaal spelen een vrolijk wedstrijdje om wie de meeste aandacht trekt in een divers palet van opgewekte, volle pasteltinten met hier en daar een accentkleur. Nieuwkomers op de kleurenkaart zijn geeloranje en paars, lila blijft een belangrijke kleur voor de basis. Ondergeschikt aan het opvallende kleur- en vormgebruik zijn de materialen. Om opvallende vormen te versterken kunnen glanzende of spiegelende materialen net dat beetje extra bieden.

BLOEMENBUREAU_HOLLAND_IJMUIDEN64880_kopiëren.png

De dessins zijn of afwezig of extreem divers met vervreemdende, grafische patronen of figuratieve gezichten
en poppetjes. Opvallend, grappig, kleurrijk, speels, frappant, impact, lol, verwondering… Alle dessins en objecten die een associatie oproepen aan deze woorden mogen in de spotlight. Mocht deze trend nog wat op je afkomen dan is het een goed idee om een begin te maken met te kiezen voor ton-sur-ton in een uitgesproken kleur en of vorm.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide