5839
Dit zijn de voorjaarstrends van 2021
Gepubliceerd: 26-01-2021 Laatste update: 04-08-2021

Yes, het voorjaar komt er weer aan! We zijn dol op dit seizoen, want naast dat er weer langzaam bloemen beginnen te groeien in het wild, dat de temperaturen steeds iets omhoog gaan en waar de T-shirts meer en meer aangetrokken worden, is het voorjaar dé tijd om je huis onder handen te nemen. Tijd voor die voorjaarsschoonmaak en een (kleine) herinrichting met frisse woonaccessoires en lenteachtige meubelen. Zin in wat inspiratie? In dit artikel lees je alles over de voorjaarstrends van 2021

Voorjaarstrend 1: Rustig en natuurlijk

Deze lente gaan we back to basic in ons interieur. Het gevoel van de zon zorgt ervoor dat we niet veel nodig hebben: het mag daarom in onze woning lekker minimalistisch. Ga voor rustig en natuurlijk om helemaal in de voorjaarstrend te blijven.  Kies bijvoorbeeld voor lichte bruintinten en mix het met natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en zijde. Wil je niet meteen je inrichting omgooien? Je kunt de natuurlijke materialen subtiel in je woning brengen door bijvoorbeeld rotan en bamboe verlichting te gebruiken. Kies voor minimalistische maar trendy sierkussen, zoals dit Knot sierkussen, en het plaatje is al compleet!

knot-sierkussen.png

inspiratiebrochures1.png

Voorjaarstrend 2: Zongekust

Kleuren die er echt gaan uitspringen dit voorjaar, zijn voorbeeld roze, paars, geel en oranje. Met deze kleuren ziet je huis er door de zon gekust uit! Precies wat je wilt, in de lente. Met lila en paarse woonaccessoires is het net of de zon in jouw huis ondergaat – die romantische look geeft je kamer meteen een upgrade. Deze zongekuste kleuren zijn dus makkelijk in huis te halen door woonaccessoires: wat dacht je van zachte sierkussens of elegante vazen van gekleurd glas? Deze trend is dus ook goed geschikt voor de interieurliefhebber die het rustig wil aanpakken. De daredevils onder ons verven een muurtje in zo’n zongekuste kleur. Waar ga jij voor?

vazen-gekleurd-glas.png

Voorjaarstrend 3: Go green!

De trend waar wij helemaal blij van worden deze lente is het letterlijk in bloei zetten van je huis. Ga voor groen en kies voor mooie echte planten om je huis dat heerlijke lentegevoel mee te geven. Planten hebben alleen maar voordelen, want naast dat ze er prachtig uitzien zijn ze goed voor de zuurstof in je woning, verbeteren ze de akoestiek en zijn ze goed voor je humeur. Geen groene vingers? Er zijn kunst planten op de markt die net echt lijken. Zo heb je wel de lusten en niet de lasten van deze toffe voorjaarstrend.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide