1936
Zeg hallo tegen deze nieuw woontrend: Hello Yellow!
Gepubliceerd: 09-07-2020 Laatste update: 23-08-2020

De lente en zomer zouden voor ons wel eeuwig mogen duren. De gezelligheid op straat, de heerlijke kleuren en geuren, de glimlach op de gezichten… Ben jij klaar voor een trend die fris, vrolijk en levendig is? Kortom: dé trend voor de zomerse dagen? Met de woontrend Yellow breng jij het energieke vakantiegevoel in je interieur. Ook als het geen zomer is!Dit is de woontrend Hello Yellow
De naam van de woontrend Yellow zegt het al: zeg hallo tegen geel in je interieur! Met deze knallende kleur geef jij je woonkamer, slaapvertrek of tuin/balkon een heerlijke frisse twist. Bij geel denk je misschien meteen aan kanariegeel, maar er zijn natuurlijk allerlei tinten. Okergeel, mosterdgeel, citroengeel… Het is maar net wat jij mooi vindt. Geel leent zich uitstekend om te combineren met pastel- en blauwe tinten. Met Hello Yellow maak je echt een statement in je interieur: jij gaat niet voor saai!

Je eigen sterkte geel
We kunnen ons best voorstellen dat je een hele gele kamer best wat heftig vindt. Kies daarom voor je eigen sterkte geel: wil je de kleur op je muur of zelfs muren, of kies je voor één geel product om je interieurstatement te maken? Je kunt het zo gek (geel) maken als je zelf wilt. Onze tip: begin eerst met een mooie gele lamp, wat gave gele kussens of andere kleine woonaccessoires, en bouw de vrolijkheid en frisheid zo op in je woning en/of buitenruimte. Voor je het weet, ben je gewend aan de energieke kleur, en wil je er steeds meer van in je interieur.

HellowYellow in je woning
Als je weet hoeveel geel jij in je interieur wilt aanbrengen, is het tijd om wat inspiratie op te doen. Wat dacht je van een fantastische Scandinavische en natuurlijke knalgele bank als eye catcher in je woonkamer? Of hou jij het liever iets rustiger en kies je voor mooie gele knopjes om je favoriete tassen aan op te hangen? Waar je ook voor gaat, met gave gele woonaccessoires haal jij dat zomerse gevoel in je huis. Of het nu juli is of oktober. Daar houden we van!

Shop gele woonaccessoires en meubelen op fonQ.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide