5449
Woonkamertrends voor 2020

Een nieuw jaar, een nieuwe uitstraling. Je kunt er zeker van zijn dat ook in 2020 weer een aantal nieuwe woonkamertrends zullen ontstaan. Is dit het jaar waarin jij voor de totale make-over van de woonkamer gaat? Dan is het goed om een beeld te hebben van de trends die dit jaar een grote rol gaan spelen. Zo zorg je ervoor dat jouw woonruimte weer helemaal bij de tijd is en je er volop van kunt genieten.

 

Terug naar de natuur

Een trend die al iets langer gaande is, maar in 2020 een nieuw hoogtepunt bereikt, is die van terug naar de natuur. Vooral het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren is belangrijk. Je kunt dit op allerlei manieren in je woonkamer laten terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan de meubelen die je koopt. Deze zijn natuurlijk van de mooiste natuurlijke materialen die er zijn gemaakt. Schilderen doe je in zachte, natuurlijke tinten. Dit maakt het een mooi geheel.

Meer bloemen en planten

In het verlengde van het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, zorg je ook voor veel meer echte natuur in je woonkamer. Dat kan je op een hele gemakkelijke manier doen. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een grotere hoeveelheid bloemen en planten die je in de kamer neerzet. Zo creëer je een woonkamertuin.

Meer met de muren doen

Ook met de muren kan je meer dan ooit doen. Kiezen voor een opvallend soort behang is een optie. Nog leuker is het ophangen van een hexagon met een mooie foto die je zelf gemaakt hebt. Door de muur op een mooie manier te bekleden met herinneringen pas je niet alleen bij de trend. Ook zorg je dat er altijd voldoende is om over te praten wanneer je bezoek krijgt. Die zien de herinneringen natuurlijk ook direct hangen. Dat is natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Dankzij de goede kwaliteit blijft het ook altijd mooi eruitzien.

Meer inzetten op comfort

Er was een tijd waarin design boven alles ging. Veel mensen zullen blij zijn dat die tijd nu achter ons ligt. Veel belangrijker is het om ervoor te zorgen dat de stoelen en banken in de woonkamer lekker comfortabel zijn. Het mag allemaal zelfs best een beetje luxe uitstralen. Op die manier is het natuurlijk ook veel fijner om in de woonkamer te zitten na een lange en drukke dag op kantoor. Er zijn veel mooie items.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners