11400
Keuken en badkamertrends 2020
Gepubliceerd: 29-08-2019

Welke keukens en badkamers gaan het helemaal worden in 2020? Welke werkbladen en accessoires passen in die trends? En hoe kunt u uw ‘oude’ spulletjes er leuk mee combineren? Dekker Zevenhuizen heeft samen met trendforecaster Monique van der Reijden de trends uitgebreid in kaart gebracht, en vertaald naar concrete producten voor uw keuken en/of badkamer. Lees wat belangrijk wordt in 2020 ‒ en wat u dus niet mag missen!

 

Eternal Rocks: soberheid, geometrie en duurzaamheid

keukentrends-badkamertrends-2020-01_kopiëren.jpg

Thuis willen we ontsnappen aan de drukte om ons heen en weer tot onszelf te komen en daarbij creëren we onze eigen rituelen. Dat is precies waar het om gaat bij de trend Eternal Rocks. Daar horen imposante en soms ruwe vormen en een kerkelijke, monumentale uitstraling bij. De veelal natuurlijke materialen en kleuren zijn sober en ingetogen. We zijn zuinig op onze wereld, en hechten aan duurzame materialen. In de Eternal Rocks-stijl worden beton, hout, marmer en steen gecombineerd. Accentkleuren zijn terra en blauw. 

keukentrends-badkamertrends-2020-02_kopiëren.jpg

Tip voor de keuken

Helemaal Eternal Rocks is een keuken met een Toplaminaat blad in de kleur marmer Statue Grey of Staue Black. De achterwand in de kleur Sparkle Gold en de kraan Lanesto Forte in de kleur Gun Metal maken het plaatje compleet!

keukentrends-badkamertrends-2020-03.jpg

Tip voor de badkamer

Een echte Eternal Rocks-badkamer heeft bijvoorbeeld een Toplaminaat wastafelblad in zwart marmer met een expressieve ader (Statue Black). Die kunt u prachtig combineren met de waskom Lanesto Vanity Gold!

Soft Reflections: high-tech, nude en pastels

keukentrends-badkamertrends-2020-04_kopiëren.jpg

In de wereld van architectuur en interieur draait het om duurzaamheid. En die ontwikkeling kan niet zonder high-techoplossingen en futuristische materialen! In Soft Reflections zien we vooral spiegelingen, gekleurd glas en lichtreflecties met iriserende kleuren. Om dat futuristische op een sfeervolle manier in huis te halen, voegen we zachte stoffen, nude tinten en pastels toe. En om in al die transparantie toch wat privacy te creëren, maken we schermen en nisjes. In de Soft Reflections-stijl worden glas, marmer, rvs en chromen of metallic accessoires gecombineerd met accenten van neon of iriserende kleuren. 

keukentrends-badkamertrends-2020-06_kopiëren.jpg

Tip voor de keuken

In de Soft Reflections-stijl ziet u TopCore Mahal; een marmerlook met een matte steenstructuur. De toevoeging van een rvs kraan en spoelbak, een stijlelement in de kleur van dit jaar: neo-mint, maken deze trend helemaal af. 

Tip voor de badkamer

In de Soft Reflections-stijl ziet u een badkamer met een composietstenen blad (Evora Quartz) in een zwart-witte terrazzolook (Naga), gecombineerd met nude tinten.

Waar kun je de nieuwste trends zien?

De twee trends worden gepresenteerd op de vakbeurs in het house4kitchen. Daar laat Dekker ook de vertaling zien van de trends in concrete producten: de keuken-en badkamercollectie 2020. Al die nieuwe materialen, kleuren en accessoires ziet u vanaf eind oktober in het Dekker Trend Centre, dat u op afspraak kunt bezoeken. Plan uw bezoek in via www.dekkertrendcentre.com.

Deze trends zijn in samenwerking met trendforecaster Monique van der Reijden van TrendCompass ontwikkeld.

Fotografie Victor van Leeuwen | Levend Echt


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide