36339
Karwei woontrends voorjaar 2020
Gepubliceerd: 23-01-2020

Voor het voorjaar van 2020 bundelt Karwei de krachten van dé woontrends van het moment: natuurlijke materialen, gecombineerd met luxe en stoere producten. Deze combinatie zorgt ervoor dat je huis écht een thuis wordt, voor iedereen die er woont. De lente zelf komt ook helemaal terug in deze collectie – je krijgt vooral zin om je (nieuwe) gordijnen open te trekken en te genieten van de lente in huis. Benieuwd? Lees gauw verder voor alle Karwei woontrends voor het voorjaar van 2020!



Natuurlijk, natuurlijk!
Dé trend op woongebied: natuurlijke materialen. We zien in de voorjaarscollectie veel lichte lenteachtigekleuren terugkomen, net als materialen als hout en rotan. Dat staat prachtig bij een grote hoeveelheid kamerplanten, want ook die urban jungle mag in je woning gewoon doorgroeien deze lente.

karwei-woontrends-voorjaar-2020-40.jpg

Maar hoe krijg je deze natuurlijke trend nu goed in huis? Karwei laat bijvoorbeeld zien hoe gaaf verschillende lampen van bamboe bij elkaar kunnen staan: combineer bijvoorbeeld hanglamp Lavani en de Indy hanglamp boven je eettafel. Deze zijn ovaal, wat trouwens ook hartstikke trendy is. Dat geeft je eethoek meteen die voorjaarsupgrade! Je maakt het plaatje af met raamdecoratie van rotan, dat mooi staat bij natuurlijke muurkleuren als beige of roze.

inspiratiebrochures1.png

karwei-woontrends-voorjaar-2020-21.jpg

Helemaal hip: kek behang
Een andere trend die we veel terug zien komen in de voorjaarscollectie van Karwei, is behang. Behang is dan ook hartstikke hip: er zijn steeds meer mogelijkheden. Wat dacht je van foto behang, waarmee jij je hele muur omtovert in je favoriete afbeelding, of ga je juist voor een botanisch behang, die fantastisch staat bij de natuurlijke trend? De vintage liefhebbers kiezen voor een retro behang, waarmee je door het okergeel en de Art Deco printjes terug gaat in de tijd.Een andere rage is de industriële look: met een bakstenen behang creëer jij dat loft gevoel.Combineer het behang met een stoer metalen wandrek of een trolley, waar je genoeg in kunt opbergen.


karwei-woontrends-voorjaar-2020-14.jpg

Luxe en comfortabel
Natuurlijk moeten de meubels in je interieur er mooi uitzien, maar ook het comfort speelt een belangrijke rol in je woongeluk. Dat snapt Karwei – en daarom namen ze weelderige stoffen en producten van hoge kwaliteit mee in de voorjaarscollectie. Waar je bij fluweel misschien aan winterse dagen denkt, is niets minder waar: fluwelen eetkamerstoelen staan bijvoorbeeld in elk seizoen verrassend prachtig in je huis, én zitten hartstikke lekker. Ook de prachtige producten van vt wonen lenen zich uitsteken voor de trend dat je interieur best een beetje luxe mag zijn: het laminaat is bijvoorbeeld to die for.

Op zoek naar interieurinspiratie voor deze lente? Bij Karwei zul je het zeker vinden. Van natuurlijke materialen tot luxe en warme stoffen: we kunnen niet wachten op het voorjaar!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide