2542
Dé woontrend van dit moment: Webbing

Ben jij ook zo gek op de laatste trend op interieurgebied? Wij van Wonenonline houden de laatste ontwikkelingen nauwlettend voor je in de gaten. Daarom vertellen we je graag over dé woontrend van dit moment: Webbing! Misschien herken je de naam niet, maar zodra je deze prachtige rotan vlechttechniek ziet, wil je het meteen in huis halen. In dit artikel lees je alles over het hippe én duurzame Webbing.Mooi in ieder interieur
Met de Webbing trend zit je bij elke woonstijl goed. Van een strak Scandinavische stijltje tot een gezellige bohemian inrichting tot een moderne woonstijl: Webbing past bijna overal bij! Webbing is een soort vlechttechniek waar kleine openingen ontstaan. Het materiaal dat hierbij wordt gebruikt is rotan. De mooie neutrale kleur staat goed in verschillende interieursoorten. Webbing kreeg een status van wereldfaam door de stoelen van het merk Thonet, maar tegenwoordig vind je deze vlechttechniek ook in kasten, tafels en zelfs lampen. De mogelijkheden zijn eindeloos – welke woonstijl je ook hebt!

Fijne eigenschappen
Een ander voordeel aan Webbing is dat het materiaal hartstikke duurzaam is. We zagen het materiaal rotan al vaker terugkomen: dit past helemaal in de natuurlijke trend. Door de vlechttechniek wordt de rotan ontzettend sterk, en kan het materiaal dus ook verwerkt worden in stoelen en kasten. Naast mooi is de vlechttechniek dus ook verstevigend. Je hoeft je niet schuldig te voelen door je Webbing aankoop, want het gebruikte materiaal heeft weinig impact op Moeder Natuur. Sterk, ecologisch én sfeervol: dat is Webbing.

Webbing in je woning
Ben jij overtuigd en wil je deze interieurtrend graag in je woning laten terugkomen? Gelukkig zijn er allerlei manieren om Webbing in je woonkamer, slaapkamer of zelfs tuin te intrigeren. Geïnspireerd door de woontrend Webbing deden we wat leuke ideeën op: wat dacht je van een gaaf kamerscherm van Webbing om je woon- en slaapgedeelte af te scheiden? Of een mooie lamp waar je door de kleine gaatjes van Webbing een prachtig schouwspel krijgt op je muur? Wij voelen ook wel iets voor een echte eye catcher stoel van Webbing, waar we lekker tot rust kunnen komen. Een schapenvachtje erbij, en je hebt in een handomdraai een update aan je woonkamer gegeven. We <3 Webbing!Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners