7688
Xenos woontrends najaar 2019
Gepubliceerd: 25-09-2019 Laatste update: 07-04-2022

Xenos is terug en bruist meer dan ooit. Het bewijs van de nieuwe koers van de bekende winkelketen is goed terug te zien in haar verrassende en kleurrijke najaarscollectie die tijdens de Xenos OngewoonWeken wordt gepresenteerd. De bijzondere collectie bestaat uit vier verschillende stijlen; Safari Chique, Thuis Jungle, Bazar Bizar en Verrassende Eenvoud.

OngewoonWeken
Xenos is het Griekse woord voor ‘vreemd’. “Een naam die goed bij ons past”, aldus René Ruger, verantwoordelijk voor Marketing bij Xenos. René: “De Xenos OngewoonWeken, de naam zegt het al, zien wij dan ook als hét moment om onze, kleurrijke en bijzondere collectie te introduceren aan onze klanten. Maar dan nét even gezellig anders” 

Woonstijltest helpt bij stijlkeuze
Speciaal voor de Xenos OngewoonWeken en de nieuwe collectie is de woonstijltest ontwikkeld. Met deze speciaal ontwikkelde test helpt Xenos haar klanten bij het maken van de juiste stijlkeuze voor thuis. “Zo is er voor ieder wat wils, al kunnen de stijlen natuurlijk ook naar eigen inzicht gecombineerd worden”, aldus René.

inspiratiebrochures1.png

De nieuwe Xenos najaarscollectie bestaat uit de volgende vier woonstijlen:

Safari Chique

331640-Xenos_SC-a3c667-original-1569240657.jpg

Droom even mee. Een chique oud landhuis waar vrouwen tijdens het borduren mijmeren over verre oorden. Met themakamers, waarin geen hoekje onbenut werd gelaten om exotische kostbaarheden tentoon te stellen. Werkelijk alles wat je zag was een lust voor het oog. Spannend, romantisch en overdadig. Dat is Safari Chique. Denk aan warme kleuren als bordeaux en oker, rijke stoffen, exotische bloemen en mooie materialen als marmer, goud en kristal.

Thuis Jungle

331639-Xenos_TJ-d42dca-original-1569240656.jpg

In de verte hoor je zachtjes een rivier kabbelen. Kleurrijke vogels fladderen fluitend boven je hoofd. Aapjes schreeuwen naar elkaar en de zon piept tussen het bladerdak door. Zelfs als je in de stad woont, waan je je met Thuis Jungle midden in de natuur. Meubels van gerecycled hout en zwart staal, weelderige (planten)dessins en stoere, grove materialen als riet, bamboe en terracotta lijken rechtsreeks uit de Amazone te komen.

Verrassende Eenvoud

331638-Xenos_VE-cca433-original-1569240656.jpg

Stel je voor: lichte en luchtig ingerichte ruimtes waarin de rust bijna als vanzelf intreedt. Een puur en zuiver gevoel, helder en fris. Verrassende Eenvoud tilt je op en laat de drukte van de dag van je afglijden. Elk item is met zorg gekozen en liefdevol gecombineerd. De materialen zijn natuurlijk. De prints eenvoudig. En de kleuren ingetogen.

Bazar Bizar

331637-Xenos_BB-13cc96-original-1569240656.jpg

Slenteren door smalle straatjes terwijl je je ogen uitkijkt naar de meest uitheemse koopwaar in alle denkbare geuren en kleuren. Mensen zijn uitgedost in de prachtigste kleuren. Indringende ogen, met zwarte kohl omrand, gluren mysterieus naar je. En als de avond valt, fonkelen de sterren aan de hemel en waan je je in een vertelling van duizend-en-één-nacht. Ga voor een magische duizend-en-een-nacht sfeer met Bazar Bizar.

Met deze eigentijdse collectie in verschillende stijlen heeft Xenos alles in huis om het thuis gezellig te maken. Samen lang tafelen en borrelen met de kaarsjes aan of lekker op de bank met fijne kussens en een warme plaid. Ook in het voor Xenos zo typerende foodassortiment zijn bijzondere producten verkrijgbaar die helpen bij het samenstellen van een heerlijke maaltijd.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide