6334
Karwei woontrends najaar 2019

Onze nieuwste wooncollectie is er en we kunnen je alvast verklappen... je wordt er hebberig van! Geïnspireerd op de laatste woontrends in kleuren en materialen is er dit najaar ruimte voor positieve energie, trots en geborgenheid. Durf jij een statement te maken? We geven je in deze mailing graag een preview van ons nieuwe assortiment!

 

karwei-woontrends-najaar-woonkamer-2.jpg  

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

WOONKAMER
Het hart van het huis is toch wel de woonkamer. De plek voor gezelligheid, ontspanning, fijne meubelen en trendy woonaccessoires. Kleuren als zachtbruin en oudroze werken goed samen in een rijk interieur als deze. Doorbreek de rechte lijnen in je interieur met ronde vormen en combineer het met zacht fluweel voor een speels effect.

karwei-woontrends-najaar-eetkamer-1.jpg

EETKAMER
De eetkamer is een ruimte waar iedereen samenkomt en waar het altijd gezellig is. De juiste styling kan hier dus niet ontbreken. Combineer goud- en groentinten en toon lef door te kiezen voor stoffen met een uitgesproken print of kleur. Met accessoires maak je het helemaal af! Zo creëer je een interieur dat perfect past bij jouw karakter en persoonlijke stijl.

karwei-woontrends-najaar-kantoor-.jpg

KANTOOR AAN HUIS
Een fijn thuiskantoor, wie wil dat nou niet? Een trendy én sfeervolle werkplek thuis creëer je door klassieke items te mixen met stijlvolle prints of foto’s aan de muur. Durf te kiezen voor kleur en geef de ruimte meer positieve energie door harmonieuze kleuren zoals oranje, rood en geel te combineren. Wist je dat de kleur rood zelfs je concentratie bevordert?


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners