6813
Karwei woontrends najaar 2019
Gepubliceerd: 04-09-2019 Laatste update: 29-07-2020

Onze nieuwste wooncollectie is er en we kunnen je alvast verklappen... je wordt er hebberig van! Geïnspireerd op de laatste woontrends in kleuren en materialen is er dit najaar ruimte voor positieve energie, trots en geborgenheid. Durf jij een statement te maken? We geven je in deze mailing graag een preview van ons nieuwe assortiment!

 

karwei-woontrends-najaar-woonkamer-2.jpg  

inspiratiebrochures1.png

WOONKAMER
Het hart van het huis is toch wel de woonkamer. De plek voor gezelligheid, ontspanning, fijne meubelen en trendy woonaccessoires. Kleuren als zachtbruin en oudroze werken goed samen in een rijk interieur als deze. Doorbreek de rechte lijnen in je interieur met ronde vormen en combineer het met zacht fluweel voor een speels effect.

karwei-woontrends-najaar-eetkamer-1.jpg

EETKAMER
De eetkamer is een ruimte waar iedereen samenkomt en waar het altijd gezellig is. De juiste styling kan hier dus niet ontbreken. Combineer goud- en groentinten en toon lef door te kiezen voor stoffen met een uitgesproken print of kleur. Met accessoires maak je het helemaal af! Zo creëer je een interieur dat perfect past bij jouw karakter en persoonlijke stijl.

karwei-woontrends-najaar-kantoor-.jpg

KANTOOR AAN HUIS
Een fijn thuiskantoor, wie wil dat nou niet? Een trendy én sfeervolle werkplek thuis creëer je door klassieke items te mixen met stijlvolle prints of foto’s aan de muur. Durf te kiezen voor kleur en geef de ruimte meer positieve energie door harmonieuze kleuren zoals oranje, rood en geel te combineren. Wist je dat de kleur rood zelfs je concentratie bevordert?


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide