1913
Woontrend Tutti Colori
Gepubliceerd: 03-04-2015 Laatste update: 08-05-2021

De lente in het interieur tot bloei laten komen, of de zomerse warmte alvast naar binnen laten vallen? Wie het tijd vindt voor frisse energie in huis, kan zich laten inspireren door de woontrends die Hornbach heeft gesignaleerd. De bouwmarktketen doet hier al jarenlang onderzoek naar en selecteerde voor de komende twee seizoenen opnieuw vier ‘leefwerelden’.

De aan Hornbach verbonden woonstylisten, onder aanvoering van professor Axel Venn, omschrijven de vier woontrends voor het komende half jaar als volgt: 'Tutti Color, Soft Living, Form & Function en Paradise at Home. Deze vier woonwerelden zijn bronnen van nieuwe energie, ontspanning en levensvreugde', vertelt Nicole Emers van Hornbach. "Met ruimte voor gezelligheid en vermaak." Tutti Colori: ambiance met een funfactor

Een wereld zonder grenzen en vol eindeloze creativiteit. Onconventioneel, vlot en experimenteel. Ideaal voor zowel de jongere als oudere wooninrichters. Met voor het goede humeur een palet aan voorjaarsfrisse kleuren, tussen pastel en neon. Kleurexplosies van Sunshine, Papaya, Light Breeze, Summer-pink, Lagoon, Violet Tulip en Polar white. In balans gebracht met Colour-blocking, zigzag-patronen en schilderachtige aquareleffecten. De wereld van Tutti Colori staat voor ambiance met een funfactor, waarin niet alleen de muren kleurrijk zijn, maar ook de stoffen, spiegellijsten, wandklokken en keukenfronten. Expressionistische afbeeldingen blazen de woning nog meer leven in.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide