4620
Riverdale Crazy Coctail
Gepubliceerd: 20-02-2014 Laatste update: 02-06-2023

Op een terras, tuinfeest of zwoele avond op het strand, overal zie je mensen gekleed in luchtige outfits. Streep- en bloemdessins, felle en pasteltinten, maar natuurlijk ontbreken ook naturel en wit niet voor een frisse basis. Deze vrolijke mix in een 'crazy cocktail' van kleuren luidt het begin in van een seizoen vol optimisme. Let's have some fun!

De basis voor elke summer party zijn de theelichten, minivaasjes en kandelaren in kleuren coconut white, sunny yellow, ocean breeze en paradise pink. Gecombineerd of per kleur bij elkaar; op een zomerse buitentafel mogen ze niet ontbreken. Na het feest houd je een siësta op je loungebank tussen royale linnen kussens met strepen in cocktailkleuren. Voor het ultieme strandgevoel zijn er kussens in kleuren coconut white, sandy beaches en sky blue. Deze linnen kussens in combinatie met wit of naturel hout vormen de basis van jouw eigen 'beach house'.

Uniek zijn de, naar watermeloen ruikende, dip dye kaarsen, verkrijgbaar in vier maten en drie kleuren. Deze dip dye kaarsen brengen dat spannende accent in combinatie met de Riverdale basiskaarsen. Voor een ton sur ton effect plaats je ze op een kandelaar in de kleur van de kaars. Mis ook de witte metalen windlichten niet waarin een brede selectie wordt aangeboden. Kies uit heel groot of juist klein, met of zonder patroon en vierkant of rond.

De nieuwe romantische diffusers, in kleuren die zo uit de ijssalon lijken te komen, mag je beslist niet missen. De geurstokjes met bloemen en vlinders verspreiden een bloemenzee van zomerse geuren en de bijpassende geurzakjes brengen deze zelfs tot in je kast!

De succesvolle serie klein meubilair wordt naast de reeds bestaande poefen en mini fauteuils uitgebreid met een voetenbank, eetkamerstoel en minibank. Uiteraard ook allen verkrijgbaar in antracietgrijs en gebroken wit.

NIEUW: TIME. collection
De al eerder uitgebrachte puntcollecties DAYS. en TASTE. zullen dit voorjaar worden uitgebreid met de TIME. collection. Een zeer gevarieerde collectie van maar liefst 24 klokken. De modellen zijn uiteenlopend, van tafel- tot XXL wandklok, van stoer tot romantisch en van vintage tot klassiek. Maar ook basic zwarte en witte klokken in small, medium en large ontbreken niet. Kortom, voor iedereen een passende klok, zodat je altijd bij de tijd bent!

TASTE. collection
Het porseleinen I love... servies wordt dit voorjaar aangevuld met een pizzabord, hapjesschalen in klein en groot formaat en een handige etagère met losse borden. Ook komen er een schattig eierdopje en voorraadpotten (voor pasta en koekjes) bij. Tot slot ontbrak het nog aan een mok die goed onder een koffiepad of - cup apparaat past, maar dit hebben we opgelost, vanaf nu maakt dit maatje mok namelijk ook deel uit van de TASTE. collection.

DAYS. collection
Aan de bestaande lijn van DAYS. verzorgingsproducten worden een scrub (voor een zijdezachte huid) en shampoo toegevoegd. Daarnaast nieuw in de collectie: handcrème in een tube, handig voor in je tas! Uiteraard zijn deze drie producten verkrijgbaar in de reeds bekende geuren Lovely Lily, Poppy Pleasure en Rockin Rose.

Natuurlijk kan je online ook je favoriete Riverdale woonaccessoires bestellen!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide