33052
Woonbeurs MOW
Gepubliceerd: 11-05-2017 Laatste update: 06-12-2023

Heb je een passie voor meubels? Of ben je een professional in de wereld van interieurdesign? Als dat zo is, dan is er één evenement dat je absoluut niet mag missen: de MOW meubelbeurs in Duitsland. Deze toonaangevende beurs is het summum voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste trends, ontwerpen en innovaties in de meubelindustrie.

Wanneer MOW zijn deuren opent

De MOW meubelbeurs wordt doorgaans elk jaar in het najaar gehouden, rond september of oktober. De exacte data variëren elk jaar, dus het is verstandig om de officiële website of gerelateerde kanalen te raadplegen om de precieze dagen voor het komende jaar te weten te komen.

Wat MOW te bieden heeft

De MOW beurs is veel meer dan alleen een showcase van meubels. Het is een viering van design, innovatie en vakmanschap. Hier vind je de nieuwste collecties van zowel gevestigde als opkomende merken, evenals innovatieve oplossingen voor woonruimtes van alle soorten en maten.

Naast de talloze stands en presentaties, biedt MOW ook workshops, lezingen en paneldiscussies met vooraanstaande experts uit de industrie. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, zakelijke kansen of simpelweg de kans om je netwerk te vergroten, MOW heeft het allemaal.

Waar MOW de magie laat plaatsvinden

De MOW meubelbeurs wordt gehouden in Bad Salzuflen, een pittoresk stadje in Noordrijn-Westfalen. De locatie is perfect gekozen: het combineert het beste van een moderne beurshal met de charme van een historisch Duits stadje. Bad Salzuflen biedt bovendien een breed scala aan accommodatiemogelijkheden, van luxe hotels tot gezellige bed & breakfasts, waardoor je verblijf gegarandeerd aangenaam zal zijn.

Voor wie MOW de rode loper uitrolt

De MOW beurs is bedoeld voor een breed publiek. Als je in de meubelindustrie werkt, is het een uitgelezen kans om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken, contacten te leggen met leveranciers of simpelweg inspiratie op te doen. Maar ook als consument is MOW een feest voor de zintuigen. Je kunt er ideeën opdoen voor je eigen huis, de nieuwste designstukken bewonderen of zelfs een paar unieke stukken op de kop tikken.

Praktische tips voor je bezoek aan MOW

Als je van plan bent MOW te bezoeken, zijn hier enkele handige tips om je reis soepel te laten verlopen:

  1. Plan vooruit: Hotels in en rond Bad Salzuflen kunnen snel volgeboekt raken tijdens de MOW beurs. Het is daarom raadzaam om je accommodatie ruim van tevoren te boeken.

  2. Trek comfortabele schoenen aan: De beurshal is groot, en je zult veel lopen. Comfortabele schoenen zijn dus een must.

  3. Maak een lijst: Er zijn honderden exposanten op MOW. Maak een lijst van de stands die je absoluut wilt bezoeken om ervoor te zorgen dat je niets mist.

  4. Netwerk: Vergeet niet om visitekaartjes mee te nemen. Je weet nooit wie je tegenkomt!

  5. Geniet van Bad Salzuflen: Na een lange dag op de beurs is het heerlijk om te ontspannen in een van de vele restaurants of cafés in het stadje.

Tot slot, of je nu een professional in de industrie bent of gewoon een liefhebber van mooi design, MOW is een evenement dat je niet wilt missen. Dus zet het in je agenda, bereid je voor en geniet van alles wat deze toonaangevende meubelbeurs te bieden heeft.

Deze beurs trekt bezoekers uit Europa, waaronder ook veel Nederlanders. Op deze beurs ontdekt u de laatste trends, innovaties en ontwikkelingen. Voor meer informatie: https://www.mow.de