3761
Design
Gepubliceerd: 11-05-2017 Laatste update: 06-12-2023

Als je een fervent designliefhebber bent, dan heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van het evenement 100% Design London. Als dat niet het geval is, of als je gewoon meer wilt weten, zit je hier goed. Hier volgt jouw ultieme gids voor alles wat je moet weten over 100% Design London.

100% Design London: wat is het?

100% Design London is het meest prestigieuze design evenement van het Verenigd Koninkrijk. Het is niet zomaar een beurs; het is een samensmelting van creativiteit, innovatie en inspiratie, bedoeld om zowel professionals in de designwereld als enthousiastelingen zoals jij samen te brengen.

100% Design London: wanneer is het grote evenement?

Het exacte tijdstip kan van jaar tot jaar verschillen, maar over het algemeen wordt 100% Design London gehouden in de herfst. Dit geeft ontwerpers en merken de perfecte gelegenheid om hun nieuwste collecties en ideeën voor het komende jaar te presenteren.

100% Design London: wat is er te beleven?

Wanneer je de beursvloer opstapt, wordt je direct overspoeld door een golf van innovatie. Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Interactieve stands: Veel merken en ontwerpers hebben interactieve stands waar je de nieuwste producten kunt aanraken, voelen en soms zelfs kunt testen.

  • Workshops: Heb je zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Er zijn tal van workshops waar professionals je de kneepjes van het vak leren.

  • Lezingen: Gerenommeerde sprekers uit de designwereld delen hun kennis, ervaringen en inzichten over actuele onderwerpen in de industrie.

  • Netwerkmogelijkheden: Dit evenement biedt een geweldige kans om te netwerken met professionals, merkvertegenwoordigers en andere designliefhebbers.

100% Design London: waar moet je zijn?

100% Design London wordt meestal gehouden in Olympia London, een van de meest iconische evenementenlocaties in de stad. Met gemakkelijke toegang via het openbaar vervoer en een scala aan faciliteiten, is het de perfecte plek voor een evenement van deze omvang.

100% Design London: voor wie is deze beurs bedoeld?

Hoewel het evenement van oorsprong bedoeld is voor professionals uit de designindustrie, heeft 100% Design London de deuren geopend voor het grote publiek. Of je nu een interieurontwerper bent, een architect, of gewoon iemand die van mooi design houdt, er is voor elk wat wils.

100% Design London: praktische tips voor je bezoek

  1. Plan vooraf: Het evenement kan overweldigend zijn, dus het is een goed idee om van tevoren te beslissen welke stands en lezingen je wilt bezoeken.

  2. Draag comfortabele schoenen: Je zult veel lopen, dus comfort is de sleutel!

  3. Netwerk: Neem visitekaartjes mee en aarzel niet om contact te leggen met anderen. Je weet nooit welke waardevolle contacten je kunt opdoen.

  4. Stay hydrated: Er zijn eet- en drinkgelegenheden, maar het is altijd een goed idee om een flesje water bij je te hebben.

  5. Maak foto's, maar vraag eerst om toestemming: Veel exposanten vinden het prima als je foto's maakt, maar het is beleefd om eerst even te vragen.

Daar heb je het: alles wat je moet weten over 100% Design London. Of je nu een professional bent op zoek naar inspiratie of gewoon iemand die houdt van alles wat met design te maken heeft, dit evenement is een must-visit. Pak je agenda en markeer de data, want 100% Design London is een ervaring die je niet wilt missen!

De 100% Design beurs maak onderdeel uit van het London Design Festival.
Bekijk de website voor meer informatie en exacte data.