2492
Libelle Zomerweek 2020

De Libelle Zomerweek komt live naar je toe! Vier van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei de online editie van de Libelle Zomerweek vanuit je eigen woonkamer of tuin. Elke dag van 14.00 tot 17.00 uur zendt de Zomerweek live uit en geniet je gratis drie uur lang van een leuk programma.

 

Bomvol programma
Vanuit huis maken we er samen elke dag een groot digitaal feest en geniet je van huiskamerconcerten van topartiesten zoals Alain Clark, Bastiaan Ragas en Sandra van Nieuwland, leuke en inspirerende workshops, interviews met de Libelle-columnisten en een zomerse modeshow! De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is gratis te volgen. Benieuwd wat voor leuks er te doen is? Doe inspiratie op voor de nieuwste zomertrends met handige fashiontips en shop met lekker veel voordeel bij meer dan 80 merken.

Check voor actuele informatie de website www.libellezomerweek.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners