21060
Hof & Huis

In 2023 zetten we onze 30e editie van Hof & Huis tijdens het verlengde Hemelvaartweekend in de kijker, jouw jaarlijks tuinfeest met heel wat vernieuwende exposanten.

Kijk jij ook zo uit naar de komende lente en zomer?

Bezoek "Hof & Huis" van donderdag 18 tot zondag 21 mei telkens van 10 tot 18u. Het prachtige provinciedomein d'Aertrycke is een uniek en romantisch kasteelpark met een sprookjesachtig kasteel. Bij een wandeling door het domein word je telkens ondergedompeld in een andere sfeer. De grote vijvers die nergens lijken te eindigen, omarmen het kasteel.

Louis Fuchs ontwierp dit park. Hij groeide uit tot een van de drie belangrijkste Belgische tuin- en parkarchitecten. Nog van zijn hand: het Leopoldpark in Oostende maar ook drie andere parken waar tuinbeurzen plaats vinden in België


Meer informatie www.tuinbeurzen.be 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners