21444
Hof & Huis
Gepubliceerd: 13-03-2018 Laatste update: 28-03-2024

Al meer dan drie decennia is Hof & Huis dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor liefhebbers van tuin en interieur. Elk jaar opnieuw transformeert dit evenement jouw kijk op buitenleven en binnenhuisinrichting. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends, unieke planten, of die ene speciale toevoeging aan jouw tuin of woonkamer, Hof & Huis biedt het allemaal.

De editie van dit jaar

Tijdens het Pinksterweekend van 2024 staat de 31e editie van Hof & Huis op het programma. Met ongeveer 180 exposanten belooft deze editie een ongeëvenaarde variëteit en kwaliteit te bieden. Ontdek, vergelijk en vind precies wat jouw huis en tuin nodig hebben om te stralen.

Wat je kunt verwachten

Meer dan alleen planten

Dit jaar hebben we ons aanbod aanzienlijk uitgebreid. Naast de vertrouwde kwaliteit van onze plantenexposanten, hebben we dit jaar extra inspanningen geleverd om jou een breder assortiment te bieden. Van tuindecoratie en bijgebouwen tot buitenkeukens en zwembaden, alles wat je hartje begeert voor een perfecte tuinbeleving vind je op Hof & Huis.

inspiratiebrochures1.png

Speciale exposanten uitgelicht

  • Caspero Design: Beleef de ultieme buitenkookervaring met de innovatieve tafels van Caspero. Perfect voor die gezellige avonden met familie en vrienden.
  • La Maison Curiosa: Voor wie op zoek is naar net dat extraatje voor in de tuin of in huis, biedt La Maison Curiosa een schat aan originele decoratie.
  • Swim At Home: Het comfort van een privézwembad, geïnstalleerd door experts, zorgt voor eindeloze zomerdagen in eigen tuin.
  • Sauna aan Huis: Thuis genieten van een sauna zonder zorgen. Ze brengen, installeren, en halen na gebruik de sauna weer op.

Beleef Hof & Huis met het hele gezin

Gezinsvriendelijk en hondvriendelijk

We hebben speciale tickets voor gezinnen en éénoudergezinnen om iedereen de kans te geven deel te nemen aan dit groots tuinevent. Ook je trouwe viervoeter is welkom en kan zich uitleven in onze speciale hondenzone.

Volgende editie al in de startblokken

De succesvolle voorgaande edities van Hof & Huis zetten de toon voor een nog grootser evenement in 2024. We kijken er naar uit om je te verwelkomen en samen te genieten van alles wat groeit en bloeit.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de data voor Hof & Huis 2024?

Het Pinksterweekend van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei 2024.

Zijn huisdieren toegestaan op het evenement?

Ja, je trouwe viervoeter is welkom, maar wel aan de leiband.

Kan ik korting krijgen op mijn entreeticket?

Ja, houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor actuele kortingsacties.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide