22463
Second Home
Gepubliceerd: 01-11-2021 Laatste update: 17-07-2023

Ben je op zoek naar een tweede huis om je vakantiedromen te realiseren? Dan is de Second Home Beurs de plek waar je wilt zijn. Hier vind je alles wat je nodig hebt om die spannende stap te zetten, en wij zijn er om je een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten.

Second Home Beurs: Wanneer en Waar?

De Second Home Beurs wordt dit jaar gehouden van 15 tot en met 17 september. Je kunt je favoriete vakantiebestemmingen en vastgoedexperts ontmoeten in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, dus je kunt zonder zorgen je reis plannen.

Wat kun je verwachten bij de Second Home Beurs?

De Second Home Beurs is meer dan alleen een vastgoedmarkt. Hier kun je de sfeer proeven van de plaatsen waar je misschien je tweede huis wilt kopen. Meer dan 150 exposanten uit meer dan 25 landen staan klaar om je te ontvangen.

Bij de stands krijg je informatie over de beste woningen in verschillende landen, van zonnige strandappartementen tot gezellige chalets in de bergen. Je ontmoet makelaars, juristen en fiscalisten die je begeleiden bij de aankoop van je tweede huis. Je kunt ook seminars bijwonen over uiteenlopende onderwerpen zoals fiscale en juridische aspecten van het kopen van een tweede huis.

Voor wie is de Second Home Beurs bedoeld?

De Second Home Beurs is voor iedereen die overweegt een tweede huis te kopen, of je nu op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, een vakantiehuis of een plek om je pensioen door te brengen.

Het is een plek waar je je dromen kunt verwezenlijken en van gedachten kunt wisselen met experts en gelijkgestemden. Het is ook een kans om vragen te stellen en advies te krijgen over het kopen van een tweede woning.

Praktische tips voor je bezoek aan de Second Home Beurs

  1. Plan je bezoek: De beurs kan druk zijn, dus zorg ervoor dat je van tevoren een schema maakt van de stands en seminars die je wilt bezoeken.

  2. Stel vragen: Dit is je kans om rechtstreeks met experts te praten. Maak er gebruik van!

  3. Noteer belangrijke punten: Je krijgt veel informatie te verwerken. Het is handig om een notitieboekje mee te nemen om belangrijke punten op te schrijven.

  4. Neem de tijd: Een tweede huis kopen is een grote beslissing. Neem de tijd om alle opties te bekijken en te overwegen.

  5. Geniet: Vergeet niet om van de beurs te genieten. Proef de sfeer van je potentiële nieuwe vakantiebestemmingen en maak er een leuk dagje uit van.

De Second Home Beurs is de perfecte plek om je zoektocht naar je droomvakantiehuis te beginnen. We zien je daar graag!

Check de website voor de laatste informatie: https://www.secondhome.nl/