1628
Beurs Huis & Energie

WoonBeurs Huis & Energie. Als huizenbezitter heb je veel verantwoordelijkheden. Het is een flinke studie om te weten wat er allemaal bestaat om je woning toekomstbestendig te maken. Want zijn er ook mooie zonnepanelen? En hoe stil is zo’n warmtepomp nu eigenlijk? Op consumentenbeurs Huis & Energie kun je nu alle mogelijke oplossingen zelf vergelijken.

Ontmoet de duurzame koplopers van Nederland

Op de beursvloer vind je ervaren partijen die jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je huis. Milieu Centraal geeft je alle handvatten omtrent het verduurzamen van jouw woning. Greenchoice biedt 100% groene stroom en hulp bij het zelf opwekken ervan. Zin om zelf aan de slag te gaan? Bij Gamma ontdek je hoe je met een kleine investering toch veel kunt besparen. Als je meer wilt weten over een specifiek product, biedt Huis & Energie je een unieke kans om je vragen direct aan de producent te stellen.

Wat kun je allemaal doen op Huis & Energie?

  • Een plan van aanpak maken voor het verduurzamen van je woning
  • Het verbruik van je gas en stroom vergelijken
  • Het aanbod van duurzame producten bekijken
  • De mogelijkheden ontdekken van elektrisch koken
  • De prijzen en opties van zonnepanelen vergelijken
  • Informeren naar de huidige subsidies en leningen

Eenvoudig te bereiken

Huis & Energie vindt van vrijdag 12 tot en met zondag 14 november 2021 in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, midden in de Randstand plaats. Natuurlijk kun je met de auto komen, maar veel makkelijker is misschien wel om gebruik te maken van het openbaar vervoer, de bus stopt voor de deur!

Meer informatie: https://www.huisenenergie.nl


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners