16647
Maison en objet
Gepubliceerd: 01-11-2021 Laatste update: 17-07-2023

Wil je jezelf onderdompelen in de wereld van design, interieur en lifestyle? Dan moet je de Maison et Objet beurs op je bucketlist zetten. Deze vooraanstaande beurs voor interieurdesign en decoratie wordt tweemaal per jaar gehouden in het Villepinte Expositiecentrum in Parijs. De eerstvolgende editie staat gepland voor januari 2024.

Wat maakt Maison et Objet zo uniek?

Het Maison et Objet evenement is niet zomaar een beurs. Het is dé plek waar je de nieuwste trends in de wereld van interieur, architectuur, mode en kunst kunt ontdekken. Met meer dan 600 exposanten uit alle hoeken van de wereld is het een niet te missen gebeurtenis voor iedereen die gepassioneerd is over design en decoratie.

Maison et Objet: Een paradijs voor interieur liefhebbers

Zodra je voet zet in het enorme beursterrein van Maison et Objet, zul je overdonderd zijn door de creativiteit en diversiteit van de tentoonstellingen. Van high-end meubelmerken tot opkomende designers en ambachtelijke makers, er is echt iets voor iedere smaak. Je kunt eindeloos dwalen door de verschillende stands, kennis maken met de nieuwste interieurcollecties en praten met ontwerpers over hun werk en visie.

Voor wie is Maison et Objet?

Maison et Objet is meer dan alleen een paradijs voor designliefhebbers. Het is ook een essentiële bijeenkomst voor professionals uit de sector. Of je nu een interieurontwerper, retailer, architect of gewoon een enthousiaste interieurliefhebber bent, deze beurs biedt een unieke kans om te netwerken, ideeën te delen en inspiratie op te doen.

Maison et Objet: Een bron van inspiratie

Maar Maison et Objet is meer dan een eenvoudige beurs. Het is ook een forum voor debatten en lezingen met toonaangevende ontwerpers en industrieleiders. Deze bijeenkomsten bieden je de mogelijkheid om de huidige trends in interieurdesign te begrijpen en om te zien welke richting de industrie op gaat.

Praktische tips voor je bezoek aan Maison et Objet

Als je van plan bent om Maison et Objet te bezoeken, zijn hier enkele praktische tips om je bezoek zo soepel en aangenaam mogelijk te maken:

  1. Plan vooruit: De beurs is enorm en er is veel te zien. Bestudeer de plattegrond en het programma van tevoren en plan je dag zodat je niets mist.

  2. Dresscode: Comfortabele schoenen zijn een must, gezien de grootte van de beurs.

  3. Netwerken: Vergeet niet je visitekaartjes mee te nemen. Dit is een fantastische gelegenheid om te netwerken met professionals uit de branche.

  4. Verblijf: Boek je accommodatie ruim van tevoren. Parijs kan erg druk zijn tijdens de Maison et Objet beurs.

  5. Reis: Het Villepinte Expositiecentrum is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Probeer de spits te vermijden als je kunt.

Ben je klaar om de wondere wereld van design en interieur te ontdekken? Dan is Maison et Objet de plek voor jou. Het is een fascinerende reis door de wereld van het design die je zeker niet wilt missen. Tot ziens in Parijs!

Voor meer informatie bezoek de website van Maison & Objet


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide