5322
Batibouw
Gepubliceerd: 02-08-2017 Laatste update: 29-03-2024

BATIBOUW staat bekend als de grootste Belgische beurs die zich richt op bouw, renovatie en inrichting, waarbij zowel professionele als particuliere bezoekers welkom zijn. Deze beurs biedt een unieke kans om de laatste trends en ontwikkelingen in de sector te ontdekken, contacten te leggen met experts en inspiratie op te doen voor uw eigen projecten. Of u nu een vakman bent in de bouwsector of gewoon geïnteresseerd in het updaten van uw thuis, BATIBOUW heeft voor ieder wat wils.

Waarom BATIBOUW een bezoek waard is

Een breed scala aan exposanten en producten

Met een groot assortiment vloeren, moderne keukenontwerpen, innovatieve bouwmaterialen en nog veel meer, biedt BATIBOUW bezoekers de kans om een breed scala aan producten en diensten te verkennen. Van de laatste interieurtrends tot de nieuwste technologische ontwikkelingen in de bouwsector, BATIBOUW heeft het allemaal onder één dak.

Inspirerende demo's en presentaties

Gedurende de beursdagen kunt u diverse inspirerende demo’s en presentaties bijwonen. Deze sessies worden geleid door vooraanstaande experts uit de industrie en bieden waardevolle inzichten in verschillende aspecten van bouw, renovatie en inrichting. Het is de perfecte gelegenheid om kennis te vergaren en vragen te stellen over uw specifieke interessegebieden.

inspiratiebrochures1.png

Netwerkmogelijkheden

BATIBOUW is ook een uitstekend platform voor netwerken. Bezoekers krijgen de kans om rechtstreeks in contact te komen met exposanten, leveranciers en andere professionals. Dit is een ideale gelegenheid om uw zakelijke netwerk uit te breiden of om specifieke adviezen en offertes te verkrijgen voor uw projecten.

Praktische informatie

Openingsuren en bereikbaarheid

Voor gedetailleerde informatie over de openingsuren van BATIBOUW en hoe Brussels Expo te bereiken, raden we aan de officiële website van BATIBOUW te bezoeken. Hier vindt u alle nodige praktische informatie, inclusief parkeergelegenheid en openbaar vervoeropties.

Gratis offertes en kortingen

Bezoekers van BATIBOUW kunnen profiteren van exclusieve Batibouw kortingen en de mogelijkheid om gratis offertes te ontvangen via BatibouwPlus. Dit is een geweldige kans om uw droomprojecten tegen een voordeliger tarief te realiseren.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik exposantenbrochures verkrijgen?

Exposantenbrochures zijn verkrijgbaar bij de stands van de exposanten of kunnen vooraf worden gedownload van de officiële BATIBOUW website.

Zijn er speciale kortingen beschikbaar tijdens de beurs?

Ja, tijdens BATIBOUW bieden veel exposanten speciale kortingen aan, soms tot wel -70% op hun producten en diensten.

Kan ik als particulier de beurs bezoeken?

Ja, BATIBOUW is toegankelijk voor zowel professionele bezoekers als particulieren die geïnteresseerd zijn in bouw, renovatie en inrichting.

Voor meer informatie en exacte data kijk op de website van Batibouw


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide