11382
Tuinidee
Gepubliceerd: 02-08-2017 Laatste update: 04-03-2024

Zoek je inspiratie voor je tuinproject, of ben je gewoon een liefhebber van alles wat met tuinen te maken heeft? Zet dan de Tuinidee tuinbeurs in je agenda. In dit artikel leiden we je door de magie van Tuinidee, de grootste tuinbeurs van Nederland. We vertellen je wanneer het wordt gehouden, wat er allemaal te doen is, waar het plaatsvindt en voor wie het is.

Wanneer wordt de Tuinidee tuinbeurs gehouden?

Tuinidee wordt elk jaar gehouden in het late winterseizoen. Voor het exacte schema is het altijd het beste om hun officiële website te raadplegen, aangezien de data per jaar kunnen variëren. Dit evenement vormt de perfecte gelegenheid om ideeën en inspiratie op te doen voor de komende lente en zomer. Ben je een vroege vogel die plannen maakt voor je tuin? Dan mag je Tuinidee niet missen.

Wat is er allemaal te doen bij Tuinidee?

Tuinidee is niet zomaar een beurs. Het is een complete ervaring. Van het bekijken van de nieuwste trends in tuinontwerp tot het ontmoeten van vooraanstaande tuinexperts, Tuinidee heeft het allemaal.

inspiratiebrochures1.png

Er zijn verschillende thematuinen om doorheen te wandelen, elk met hun unieke stijl en focus. Ben je geïnteresseerd in duurzaam tuinieren? Bezoek dan de eco-vriendelijke tuinen. Ben je meer gecharmeerd van het buitenleven en buiten koken? Bezoek dan de buitenkeukens en eetbare tuinen. Tuinidee laat zien dat de mogelijkheden voor jouw tuin eindeloos zijn.

Workshops en lezingen worden gegeven door vooraanstaande tuinexperts en hoveniers. Ze delen hun kennis over verschillende onderwerpen, van het creëren van een wildlife-vriendelijke tuin tot het ontwerpen van de perfecte buitenruimte voor ontspanning.

Waar wordt de Tuinidee beurs gehouden?

De Tuinidee tuinbeurs wordt gehouden in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Dit centraal gelegen evenementencomplex biedt voldoende ruimte voor de talloze stands, thematuinen, en live demonstraties. En met uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, is het een gemakkelijke bestemming voor tuinliefhebbers uit heel Nederland.

Voor wie is de Tuinidee beurs?

Tuinidee is voor iedereen! Of je nu een doorgewinterde tuinier bent, of net begint met het ontdekken van de vreugde van tuinieren, er is iets voor jou bij Tuinidee. Het evenement is ook kindvriendelijk, met activiteiten speciaal voor de jonge tuinliefhebbers, waardoor het een geweldig dagje uit is voor het hele gezin.

Praktische tips voor je bezoek aan Tuinidee

Plan je bezoek van tevoren. Het programma van Tuinidee zit boordevol interessante workshops en lezingen. Bekijk het schema op de website en stel een dagplan op om ervoor te zorgen dat je niets mist.

Zorg voor comfortabele schoenen. Met zoveel te zien en te doen, zul je veel rondlopen. Comfortabele schoenen zijn een must.

Breng een notitieblok en pen mee. Met zoveel inspiratie en kennis om op te doen, wil je misschien notities maken om later op terug te vallen.

Tot slot, vergeet niet te genieten! Tuinidee is niet alleen een kans om te leren en geïnspireerd te worden, maar ook om plezier te hebben en te genieten van de schoonheid van tuinen. We hopen je daar te zien!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide