De 26e editie van “Hof & Huis” wordt gehouden van donderdag 30 mei t.e.m. zondag 2 juni 2019. Hof & Huis is uw vaste adres om het mooiste op het gebied van tuin, interieur en lifestyle te ontdekken enleuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom en laat je inspireren op Hof & Huis.

Ieder jaar brengt COCOON, de grootste woon- en interieur beurs van België, klinkende namen uit de wereld van design, meubels, textiel, (tafel)decoratie en tuin samen. Van zaterdag 16 tot en met zondag 24 november 2019 zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor COCOON.

Het Brussels Interior Event is weer in aantocht. Maak je klaar voor twee fantastische edities vol unieke interieurtrends. Op 27, 28 & 29 januari en 24, 25 & 26 februari 2019 heet Trade Mart Brussels je graag welkom, telkens van 10u00 tot 18u00. 

Intirio, DE vakbeurs met een gevarieerd totaalaanbod aan interieurdecoratie voor de Benelux, is het niet te missen event voor de interieurprofessional. Het aanbod van decoratiestoffen,gordijnen, gordijnsystemen, meubelstoffen, vloer- en wandbekleding, decoratieverven, bed-, bad- en tafellinnen, slaapcomfort, interieuraccessoires en kleinmeubelen is gespecialiseerd en toonaangevend.

BATIBOUW is de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers. In februari 2020 zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor de 59ste editie van BATIBOUW, de grootste bouw-, renovatie- en interieurbeurs in België, voor particulieren en professionelen.

All4Home, vakbeurs voor decoratie, bloemen en geschenken is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische beurzenlandschap. De data voor 2019 zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn zullen we dit op deze pagina laten weten.

Bois & Habitat komt terug van 22 tot en met 25 maart 2019! Bois & Habitat, de enige Belgische vakbeurs waar alles in het teken staat van bouwen en inrichten met hout, verzamelt ruim 180 toonaangevende ondernemingen die hun passie voor hout delen met de bezoekers.

Tijdens bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, vind je alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject. Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Breng dan tussen 12 en 20 januari 2019 zeker een bezoekje aan bouw&reno in Antwerp Expo in Antwerpen. 

Als België’s meest toonaangevende beurs blijft Art Brussels bouwen aan haar profiel als een van “Europe’s foremost discovery fairs”, zoals vermeld in The New York Times. Art Brussels voegt iets nieuw toe aan de ervaring van een kunstbeurs door nadruk te leggen op kwalitatieve artistieke inhoud en verrassende, artistieke ervaringen.