4173
Kreadoe

Heb je een passie voor creativiteit? Of je nu houdt van handwerken, schilderen, bakken of knutselen, KreaDoe is dé beurs voor jou. In dit artikel nemen we je mee naar deze bruisende wereld van creativiteit. Lees snel verder om alles te ontdekken wat de KreaDoe beurs te bieden heeft.

Wanneer wordt de KreaDoe beurs gehouden?

Het is tijd om je agenda te trekken en een dikke cirkel te zetten rond een speciale week in het najaar. De KreaDoe beurs vindt elk jaar plaats in het laatste weekend van oktober en loopt door in de eerste paar dagen van november. Elk jaar trekken duizenden enthousiaste hobbyisten naar deze beurs om inspiratie op te doen, workshops te volgen en de nieuwste trends in de creatieve wereld te ontdekken.

Wat is er te doen op de KreaDoe beurs?

Vervelen? Dat is een woord dat je tijdens de KreaDoe beurs uit je woordenboek mag schrappen. De beurs is een echte snoepwinkel voor creatievelingen. Er zijn workshops, demonstraties, live optredens en talloze stands waar je de nieuwste materialen en technieken kunt ontdekken. Wil je iets nieuws leren? Dat kan! De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bij KreaDoe draait het allemaal om doen, ervaren en genieten.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Waar wordt de KreaDoe beurs gehouden?

Pak je reiskoffer maar in, want we zijn op weg naar Utrecht! De KreaDoe beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, een van de grootste evenementenlocaties van Nederland. De Jaarbeurs is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. En weet je wat zo fijn is? Je kunt je auto gemakkelijk parkeren in een van de nabijgelegen parkeergarages.

Voor wie is de KreaDoe beurs?

De KreaDoe beurs is voor iedereen die van creativiteit houdt. Of je nu graag schildert, bakt, breit, haakt, scrapt, decoupeert of gewoonweg houdt van creatieve inspiratie, op KreaDoe vind je het allemaal. De beurs is zowel voor volwassenen als kinderen een leuk dagje uit. De verschillende workshops en demonstraties maken het een interactief evenement dat voor elke leeftijd en elk ervaringsniveau iets te bieden heeft.

Tips voor je bezoek aan de KreaDoe beurs

Het is bijna tijd om je op het creatieve avontuur te storten dat KreaDoe heet. Maar voordat je dat doet, zijn hier nog een paar praktische tips:

  1. Plan je bezoek: De KreaDoe beurs is groot en er is veel te zien en te doen. Bekijk van tevoren het programma en stel je eigen schema samen, zodat je zeker weet dat je niets mist.
  2. Comfortabele schoenen: Je zult waarschijnlijk veel lopen, dus zorg dat je comfortabele schoenen draagt.
  3. Kom vroeg: Het kan druk zijn, dus probeer zo vroeg mogelijk te komen om de grootste drukte te vermijden.
  4. Neem een rugzak mee: Je zult waarschijnlijk veel leuke spulletjes tegenkomen die je wilt kopen. Zorg dus dat je voldoende ruimte hebt om alles mee naar huis te nemen.
  5. Neem de tijd: KreaDoe is een ervaring, geen race. Neem de tijd om te genieten van alles wat er te zien en te doen is.

Klaar voor een dag vol creativiteit, inspiratie en plezier? Kom naar de KreaDoe beurs en ontdek de magie van het maken. Hopelijk zien we je daar!

Meer informatie? Check de website 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners