4502
Kreadoe
Gepubliceerd: 31-07-2017 Laatste update: 28-03-2024

KreaDoe 2024 belooft een ongeëvenaarde ervaring te worden voor iedereen die gepassioneerd is door zelf maken en DIY. Deze vijfdaagse beurs transformeert de Jaarbeurs in Utrecht tot een bruisende hub waar creatievelingen van alle niveaus zich kunnen onderdompelen in de nieuwste trends, technieken, en materialen. Of je nu een ervaren maker bent of net begint met je creatieve reis, KreaDoe biedt een inspirerende omgeving om te leren, te delen, en vooral, om te creëren.

Een schatkamer vol creatieve inspiratie

Workshops en demonstraties

KreaDoe staat bekend om zijn breed scala aan creatieve workshops. Van het leren van nieuwe DIY-technieken tot het perfectioneren van je handwerk, deze workshops bieden voor ieder wat wils. Verwacht interactieve sessies over de nieuwste knutseltrends, duurzame hobby's, en persoonlijke projecten zoals het maken van een gepersonaliseerde draagtas.

Ontdek de nieuwste materialen en trends

Elk jaar brengt KreaDoe de nieuwste materialen en trends binnen de wereld van handgemaakt en DIY onder één dak. Verken de stands van exposanten voor unieke materialen, ontdek handgemaakte papieren voor je volgende project, of laat je inspireren door de laatste technieken en materialen die je creaties naar een hoger niveau tillen.

inspiratiebrochures1.png

Voor wie is KreaDoe bedoeld?

KreaDoe verwelkomt iedereen met een liefde voor creativiteit. Of je nu een passie hebt voor knutselen, bakken, schilderen, of een andere vorm van creatieve expressie, deze beurs biedt eindeloze mogelijkheden om je vaardigheden uit te breiden en gelijkgestemden te ontmoeten. Het is een perfecte dag uit voor gezinnen, vrienden, en individuele bezoekers die op zoek zijn naar creatieve inspiratie.

De ideale locatie: Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs in Utrecht, gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, biedt een ideale setting voor dit creatieve festival. Met ruime parkeermogelijkheden en een centrale ligging is de Jaarbeurs de perfecte locatie om je onder te dompelen in de wereld van DIY en handgemaakte projecten.

Tips voor je bezoek

Om het meeste uit je bezoek aan KreaDoe te halen, is het aan te raden je bezoek van tevoren te plannen. Bekijk het programma voor een overzicht van alle workshops en activiteiten. Vergeet niet comfortabele schoenen te dragen, vroeg te komen om de drukte voor te zijn, en neem een rugzak mee voor al je vondsten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de data van KreaDoe 2024?

KreaDoe vindt plaats in het laatste weekend van oktober en loopt door in de eerste dagen van november.

Voor wie is KreaDoe geschikt?

KreaDoe is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in handgemaakt en DIY, ongeacht ervaringsniveau.

Hoe kan ik deelnemen aan een workshop?

Workshops zijn open voor alle bezoekers van de beurs. Het is aan te raden om van tevoren het programma te bekijken en je plek te reserveren voor populaire sessies.

KreaDoe 2024 in de Jaarbeurs Utrecht is dé plek om je onder te dompelen in de wereld van creativiteit en inspiratie. Met een breed aanbod aan workshops, de nieuwste trends en materialen, en een kans om ideeën uit te wisselen met andere creatievelingen, is het de ultieme bestemming voor iedereen die gepassioneerd is door handgemaakt en DIY.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide