4941
Design Icons Amsterdam
Gepubliceerd: 02-08-2017 Laatste update: 28-03-2024

Design Icons Amsterdam brengt in 2024 opnieuw een spectaculair evenement naar De Kromhouthal. Deze unieke beurs, die liefhebbers van vintage design uit heel Europa trekt, staat bekend om zijn indrukwekkende verzameling van vintage design stukken. Van de elegante lijnen van Eames tot de minimalistische ontwerpen van Mies van der Rohe, Design Icons biedt een podium aan zowel gerenommeerde klassiekers als aan de verborgen parels van het designwereld.

Het Hart van Vintage Design

De Kromhouthal: Een Industrieel Decor

Gelegen in het creatieve hart van Amsterdam-Noord, biedt De Kromhouthal met zijn rauwe industriële uitstraling het perfecte decor voor dit design spektakel. Het uitzicht over het IJ en de karakteristieke architectuur van de hal voegen een extra dimensie toe aan de beurservaring.

Een Europees Podium

Dankzij de deelname van 75 Europese kwaliteitshandelaren transformeert het evenement in een ware schatkamer van unieke interieuritems. Deze handelaren, geselecteerd op basis van hun uitzonderlijke collecties, brengen een diverse mix van stijlen en periodes mee naar Amsterdam.

inspiratiebrochures1.png

Een Reis door Design Iconen

Van Klassiek tot Onbekend

Elk jaar slaagt Design Icons erin om een breed scala aan design stukken te presenteren. Bezoekers kunnen zich verheugen op een reis door de tijd waarin zowel beroemde ontwerpen als onontdekte schatten centraal staan.

Interieur Hotspots volgens ELLE

Niet alleen biedt Design Icons een podium aan historische design iconen, het evenement is zelf uitgegroeid tot een van de interieur hotspots, aanbevolen door vooraanstaande lifestyle- en interieurmagazines zoals ELLE.

Voor Iedere Design Liefhebber

Tickets en Toegankelijkheid

Het evenement is toegankelijk voor zowel professionals als het brede publiek. Tickets voor Design Icons 2024 zijn online verkrijgbaar, waarmee bezoekers zich kunnen verzekeren van een plekje in deze exclusieve wereld van design.

Design Parels Ontdekken

Design Icons is de ideale gelegenheid voor verzamelaars, interieurontwerpers en alle liefhebbers van vintage om dat ene bijzondere stuk te vinden dat hun ruimte compleet maakt.

Veelgestelde Vragen

Kan ik online tickets kopen voor Design Icons 2024?

Ja, tickets voor het evenement zijn online beschikbaar via de officiële website.

Zijn er ook onbekende design stukken te vinden?

Absoluut, naast de beroemde klassiekers zul je ook minder bekende, maar even fascinerende design stukken ontdekken.

Wat maakt Design Icons uniek ten opzichte van andere design evenementen?

Design Icons onderscheidt zich door de unieke locatie, de kwaliteit en diversiteit van de deelnemende handelaren en de bijzondere mix van bekende en onbekende design stukken.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide