320
Dé woonmusthave voor een warme winter!
Gepubliceerd: 26-10-2023

Terwijl we genieten van een heerlijke Indian Summer komt het najaar toch steeds dichterbij. Als woonliefhebbers is dat natuurlijk ook zeker geen straf, de ene na de andere woontrend plopt namelijk alweer op. Niet alleen nieuwe trends (Japandi wordt een hit, groen doen blijft hot!), ook nieuwe innovaties worden gepresenteerd.

Van de meest slimme snufjes voor in de keuken tot prachtige duurzame oplossingen voor irritante problemen. Onlangs kwamen wij weer zo’n heerlijke innovatie tegen die wij maar wat graag omarmen. Welke dat is? Wij verklappen het graag want één ding is hiermee gegarandeerd; nooit meer koude voeten komende winter! 

De voetjes óp de vloer 

Een parketvloer blijft prachtig, ze zijn er in alle soorten en maten maar tijdloos is parket eigenlijk altijd. Het is daarom eens te meer een goede investering. Wat veel mensen echter niet weten, is dat een parketvloer ook perfect combineert met vloerverwarming. Vloerverwarming is namelijk vandaag de dag niet meer alleen weggelegd voor plavuizen en tegels, maar voor bijna alle soorten vloeren. Houten vloeren zijn eigenlijk juist erg geschikt om te verwarmen, maar wel op de manier die bij jouw houten vloer en ondergrond past. Er zijn tegenwoordig namelijk drie verschillende soorten vloerverwarming; de traditionele in de cementdekvloer, ingeslepen in de bovenlaag van de constructievloer of geheel elektrisch. Op alle vloerverwarmingssystemen kan er verantwoord parket gelegd worden.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De juiste temperatuur 

Hoe je de juiste vloerverwarming kiest? Dat is heel eenvoudig, namelijk met het juiste advies. Dit is echt een gevalletje van het wiel niet opnieuw uitvinden. Schakel een expert in die alles weet over de combinatie van parket en vloerverwarming en je komt ongetwijfeld bij de beste variant uit. Zo zijn er ingeslepen varianten en is er uiteraard ook elektrische vloerverwarming. Nogmaals, je hoeft jezelf niet tot een expert op het gebied van vloerverwarming te maken, het gaat erom dat jij het juiste adres vindt die beide producten aanbiedt. Dan weet je zeker dat het goed op elkaar aansluit. 

Kortom, investeer nu nog in een prachtige, nieuwe, en tijdloze parketvloer. Maar doe dat wel in combinatie met de innovaties van tegenwoordig. Elektrisch je houten vloer verwarmen is ook nog eens een heel duurzame keuze, want een goede aanbieder van vloeren zal alleen erkend en gecertificeerd hout gebruiken. Ohja, en wordt de warmte je in die Indian Summer toch iets te veel? Vandaag de dag kunnen vloeren met vloerverwarming ook koelen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide