3107
Vloerentrends 2017
Gepubliceerd: 23-11-2016 Laatste update: 25-01-2018

Het einde van 2016 nadert als de ontwerpafdeling van Moduleo de belangrijkste vloer trends voor 2017 voorspelt. Moduleo Moods biedt een creatieve studio waarin tien vloer formaten met elkaar worden gecombineerd. Er kunnen tot 110 unieke hout en steen-effect ontwerpen worden gerealiseerd met behulp van het brede aanbod.

Geometrische vormen
In 2017 zal de trend naar geometrische ontwerpen verder groeien. Consumenten zullen ook voor hun vloeren kiezen voor deze eigenzinnige en excentrieke dessins in 2D en 3D. Traditionele consumenten implementeren de geometrische vormen in hun interieur door middel van behang en accessoires. Echter, sinds de lancering van de Moduleo Moods collectie eerder dit jaar, zien we ook dat men deze grafische vormen op de vloer wil terug zien in de vorm van driehoek, zeshoek en ruitvormige tegels. In hout of steen of een combinatie van beide. Een geometrische vloer geeft de ruimte een opvallende en eigentijdse afwerking die centraal staat als men een ​​creatieve en strakke sfeer wil creëren. Deze look is zeer veelzijdig en werkt goed in de meeste kamers, vooral woonkamers, keukens en badkamers.Grijze tinten
Volgend jaar anticiperen we op de populariteit van de grijze vloer. In de afgelopen maanden, heeft grijs bewezen dé kleurkeuze te zijn voor mensen die een up-date willen geven aan hun slaap– en woonkamers. De look is traditioneel met een moderne twist. Tijdloos
Klassieke interieur looks zullen zeker ook in 2017 populair blijven. Vintage en retro trends zullen zich voortzetten in de woningmarkt, traditionele houten vloeren zijn zeker nog in de mode voor het huis. Of het nu gaat om een modern appartement in de stad, een boerderij of landhuis, de collectie kent een veelzijdigheid die past in iedere omgeving.

Texturen
Interieurtrends blijven zich verder inspireren door de natuur. Hierdoor voorspellen we dat natuurlijke hout-effect producten met een reliëf populair zullen blijven voor het komende jaar. Als consumenten op zoek zijn naar een warme en gezellige sfeer voor hun huis, is een gestructureerde rustieke afwerking voor woon- en/of slaapkamer zeer geschikt.

De Impress collectie wordt gekenmerkt door het reliëf en zorgt voor de ultieme realistische en een op de natuur geïnspireerd ontwerp, maar met de extra voordelen van luxe vinyl zoals verhoogde duurzaamheid, een uitstekende warmte- en geluidsisolatie, en een gemakkelijk te reinigen finish. Impress features vijf hout ontwerpen met 22 kleuren, zowel in dryback en klik.

Het creëren van een unieke look wordt steeds grotere prioriteit en voor volgend jaar, daarom zullen de consumenten worden geconfronteerd met meer opties dan ooit tevoren - het maken van een op maat gemaakte vloer wordt meer toegankelijk voor het grote publiek.

De Moduleo Moods roomvisualiser is nu op de website, en dankzij de ruime keuze aan vormen, maten en kleuren beschikbaar, is een op maat gemaakte look nu verkrijgbaar met de klik van een knop.

Moduleo's luxe vinyl vloeren zijn niet onderhevig aan slijtage, zijn duurzaam, en kennen een uitstekende isolatie van warmte en geluid. De vloer vraagt weinig onderhoud en is bijna moeiteloos te reinigen, waardoor het ideaal is voor elke kamer in huis.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide