4285
Ken jij de Rigid vloer al?
Gepubliceerd: 14-06-2019

Het installatiegemak van klikvloeren, gecombineerd met het onderhoudsgemak van keramische tegels en de warmte van een parketvloer. Dát is de Rigid vloer: een bijzonder stukje innovatie waar je lang plezier van hebt! Wij zetten de voordelen van Rigid vloeren voor je op een rij:

 

Waterbestendig
Met 100% waterbestendigheid zijn Rigid vloeren te gebruiken in elke woonruimte; zelfs in de badkamer. Maar ook in de keuken, eetkamer of hal. Lopen er natte honden of knoeiende kinderen in huis? Daar ondervindt deze vloer geen enkele schade van!

inspiratiebrochures1.png

Stabiliteit
Rigid vloeren kunnen op elke ondergrond worden geplaatst. Je hoeft de oude vloer er niet eens uit te halen! Op keramische tegels, laminaat, parket of zelfs een oneffen chape ligt de Rigid vloer, een zwevende vloer, heel mooi én extreem stabiel. Een dampscherm als extra onderlaag is alleen nodig als je last hebt van opstijgend vocht.

Veel keuze uit dessins
Wil je de uitstraling van een parket vloer, maar het gemak van PVC? Geen probleem: Rigid vloeren zijn in allerlei dessins verkrijgbaar. Mooie planken met natuurgetrouwe houtdessins, of juist tegels met een echte steenlook. Aan jou de keuze!

Installatiegemak
Een groot voordeel van Rigid vloeren is dat je deze net zo gemakkelijk installeert als kliklaminaat. Eigenlijk nog gemakkelijker, want Rigid vloeren hoef je niet eerst te laten acclimatiseren in huis! Dat de ondervloer niet egaal hoeft te zijn helpt natuurlijk ook mee.

Geluidsdemping
Rigid vloeren hebben een geïntegreerde onderlaag van kurk: dat zorgt voor een uitstekende geluidsdemping. Je kunt dit type vloer dan ook op elke verdieping gebruiken. Bovendien houdt het kurk ook warmte vast; de vloer voelt niet koud aan!

Krasbestendig
In een huishouden met kinderen of dieren vervult de Rigid vloer een belangrijke taak: deze heeft namelijk een hoge bestendigheid tegen krassen. Geen zorgen over balspelletjes met de hond of schoenen aan in huis…

Duurzaam
Tot slot krijg je bij kwaliteitsleveranciers van Rigid vloeren zoals Floorhouse een levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik. Een duidelijk signaal dat dit materiaal erg duurzaam is. Je Rigid vloer gaat lang mee en blijft lang mooi!

Gelukkig maar, want een nieuwe vloer leggen doe je niet zomaar. Waarschijnlijk na een verhuizing, en misschien twintig of dertig jaar later nog een keer. Kies daarom een vloer die écht bij je past en waar je lang plezier van hebt.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide