4603
ELLE Decor heeft een eigen vloerkleden lijn
Gepubliceerd: 08-04-2019
Vloerkleden zijn heerlijk comfortabel. Ze hebben een geluiddempende werking. De hond ligt er graag op, en ook voor een dreumes is het de ideale speelplek. Maar een vloerkleed doet vooral héél veel voor je interieur! Lees gauw verder en ontdek hoe je woonkamer er echt van opknapt.

Wat een vloerkleed kan doen voor je interieur?

1. Sfeer
Voelt jouw woonkamer, slaapkamer of thuiswerkkamer nog een beetje ongezellig? Een vloerkleed is het antwoord. Dankzij de mix van textiel met kleuren of dessins zorgen vloerkleden voor veel sfeer in huis. Kies je voor een hoogpolige variant dan roep je een knus gevoel op; maar ook een glad vloerkleed met een subtiel patroon maakt je woonruimte al gezelliger.

2. Uiting van woonstijl met ELLEDesign vloerkleden
Een vloerkleed is ideaal om een woonstijl mee te benadrukken. Zo heeft Elle Decor prachtige vloerkleden met een vintage look zoals het Curious Crème Cenon kleed, die behalve de vintage woonstijl ook de landelijke en industriële stijl versterken. In de Elle Decor collectie vind je bovendien trendy vloerkleden met een subtiele blauwtint of juist een opvallend dessin.

3. Kleur
Mist er in jouw slaapkamer nog wat kleur? Met een vloerkleed breng je op een natuurlijke, eenvoudige manier meer kleur aan. En je plukt meteen de voordelen van geluidsdemping en een warme, zachte vloerbedekking onder je blote voeten. Neem bijvoorbeeld het Elle Decor Modern Vloerkleed - Arty Meerkleurig Brush, een heel artistiek kleed met een eigentijdse uitstraling. Een vloerkleed is ook de ideale manier om een kleurtoon te zetten in de woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor een okergeel model en maak het plaatje compleet met okergele vaasjes of sierkussens!

4. Decoratie
Soms kies je een vloerkleed vooral uit omdat je het zo ontzettend mooi vindt. Elk vloerkleed heeft een decoratieve functie, maar bepaalde dessins en kleuren natuurlijk meer dan andere! Als je echt een kunstwerk in huis hebt gehaald, zorg dan dat je het ook als dusdanig tentoonstelt: niet onder een salontafel of eettafel, maar als blikvanger in het volle zicht. Het Elle Decor Modern Vloerkleed - Arty Beige/Bruin Camouflage is zo'n blikvanger voor in de woonkamer. Zeg maar vaarwel tegen je saaie vloer!

5. Spelen met de ruimte
Tot slot zijn vloerkleden erg fijn voor de indeling van je woonruimte. Een grote ruimte kun je ermee breken, terwijl een kleine ruimte juist diepte krijgt door een vloerkleed en zo vaak groter lijkt. Ook kun je met een vloerkleed een gezellig eiland creëren in de zithoek: met je bank, fauteuil en tv-meubel eromheen zorgt het vloerkleed zo voor een apart hoekje met een knusse uitstraling!

De nieuwste collectie ELLE Decor vloerkleden zijn te bestellen bij Volero


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide