1831
Een vloer uit de natuur
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 13-10-2021

Een houten vloer is de perfecte basis voor een sfeervol en tijdloos interieur. Verantwoord hout met een bijzondere finish, in olie of lak, brengt een ruimte tot leven en zorgt voor warmte en gezelligheid. Bij het kiezen van een houten vloer komen er allerlei vragen op je af en blijkt het zorgvuldig leggen en afwerken van de vloer net zo belangrijk als de keuze van de houtsoort, de kleur en het patroon. Ga je voor brede vloerdelen van massief Frans Eikenhout, gerookt naturel geolied of een doorleefde look? Of geef je de voorkeur aan gelaagd parket omdat je vloerverwarming hebt maar wél je interieur een natuurlijk karakter wilt geven? Bij Uipkes Houten Vloeren krijg je antwoord op al je vragen en wordt een gratis vloerenplan gemaakt, afgestemd op jouw persoonlijke smaak.

Massief houten vloeren of gelaagd parket
Bij Uipkes Houten Vloeren is er keuze uit meer dan 20 soorten massief hout. De authentieke, natuurlijke uitstraling van een massief houten vloer is niet te evenaren. Het staat in elk interieur garant voor luxe, warmte, duurzaamheid en kwaliteit. Naast massief houten vloeren heeft Uipkes ook een uitgebreide collectie lamelparket. Dit is een vloer die bestaat uit verschillende lagen multiplex waarvan de toplaag massief hout is. Gelaagd parket is geschikt voor vloerverwarming en werkt minder in een ruimte die vochtig of juist droog is.

Verantwoord hout
Het maken van dingen die ons leven mooier maakt, dat is de missie van Uipkes Houten Vloeren. Een mooie houten vloer in een sfeervol interieur is daarbij het uitgangspunt. Van exclusieve massief houten vloerdelen tot gelaagd parket; met elke vloer haal je het natuurlijke karakter van buiten naar binnen. De meeste mensen willen de warme uitstraling van hout in huis, maar wel hout dat op een verantwoorde, milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Vandaar dat al het hout voor de vloeren van Uipkes afkomstig is uit aantoonbaar duurzaam beheerde bossen in Europa. Houten vloerenspecialist Martin Uipkes: �een houten vloer brengt je interieur tot leven. Hout is warm, sterk, tijdloos en duurzaam. Het is een investering voor het leven en daarom werken wij met de hoogste kwaliteit verantwoord geproduceerd hout. Het professioneel leggen en zorgvuldig afwerken van de houten vloer in een olie of lak is trouwens net zo belangrijk. Onze team van ervaren parketleggers staat hiervoor garant!

Gratis advies en extra garantie Voor een gratis vloerenplan ga je langs bij één van de filialen van Uipkes Houten Vloeren. Neem dan de maten van de ruimte of een plattegrond mee. Bij aanschaf van je droomvloer is het goed te weten dat Uipkes Houten Vloeren een CBW-erkende woonwinkel is waardoor je vanuit de winkel extra productgarantie krijgt.

Uipkes Houten Vloeren magazine Nieuw is het Uipkes Houten Vloeren magazine boordevol informatie en inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een houten vloer. Met binnenkijk reportages en sfeerbeelden van verschillende soorten houten vloeren, het nieuwste design op interieurgebied en interviews met onder andere topontwerper Piet Boon. Het magazine is hieronder gratis aan te vragen.

Uipkes Houten Vloeren; verantwoord, sterk en oneindig veelzijdig.

Bron: Uipkes Vloeren


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide