3956
De meest originele vloeren van nu
Gepubliceerd: 17-09-2019

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer, of trends op het gebied van vloeren gewoonweg interessant vindt, kom je er al vrij snel achter dat er enorm veel keuze is op de vloerenmarkt. Toch maken de meeste mensen vaak de keuze voor een relatief veilige vloer. Je wilt immers geen modevloer kopen die na vijf jaar eigenlijk ‘echt niet meer kan’. Toch zijn er ook allerlei originele vloeren die tevens behoorlijk tijdloos zijn. Je kunt er dan jaren van genieten. Hieronder vindt je een aantal dergelijke vloeren ter inspiratie, dus bekijk ze meteen!

 

Een gietvloer met betonlook

De gietvloer betonlook wint de afgelopen tijd aan populariteit en dat is niet voor niets. Omdat het om een gietvloer gaat zijn deze vloeren mooi glad, gemakkelijk schoon te maken en volledig egaal. De grijze kleur van de betonlook past goed bij een veelvoud aan stijlen en meubels en is bovendien tijdloos. Wat wil je nog meer?

inspiratiebrochures1.png

Een gerecyclede vloer

Tweedehands vloeren zijn niet alleen voor studenten. Er zijn verschillende bedrijven die de antieke houten vloeren van oude panden voorzichtig verwijderen, opknappen en vervolgens doorverkopen. De prijs ligt vaak rond die van een andere nieuwe vloer, maar je krijgt er enorm veel karakter bij cadeau. Zo wordt het inrichten van je ruimte extra gemakkelijk, want je hebt al een echte blikvanger liggen.

PVC vloer met houtlook

Vloeren die van PVC worden gemaakt zijn relatief goedkoop, zijn gemakkelijk schoon te maken en gaan ontzettend lang mee. Voor zij die gek zijn op het uiterlijk van houten vloeren, maar liever een praktische vloer in huis halen is dit de perfecte optie. Een houten vloer is gevoeliger voor morsen, kinderknieën en huisdieren. Met de PVC vloer heb je deze problemen niet, maar kijk je wel naar een mooie houtlook vloer!

Visgraatlaminaat

Laminaat in een visgraat legverband. Vroeger was dit alleen te betalen voor mensen met een dikke portemonnee, maar nu kan bijna iedereen zich een visgraatvloer veroorloven. Deze vloeren hebben een mooi effect op de uitstraling van bijvoorbeeld een woonkamer. Je ziet ze nog vrij weinig en daardoor zijn ze bijzonder en origineel!

Dat zijn dus de meest originele vloeren van nu!

Zojuist las je over de meest originele vloeren van nu. Zit er iets voor jou bij? Ga dan op zoek naar een verkooppunt voor die vloer. Binnen de kortste keren ligt die dan in je huis en kun je er volop van gaan genieten!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide