2587
Urban Jungle tegels
Gepubliceerd: 07-09-2017

In 2018 speelt de trend Urban Jungle nog steeds een belangrijke rol in het interieur. De botanische prints zijn nu ook leverbaar op de keramische tegels van Ornamenta.

Tropische sferen
Urban Jungle betekent groen, heel veel groen. Tropische planten en dieren op gordijnen, tapijten, meubels, behang zijn leuk in de lounge of lobby. In de badkamer, achter de bar en in de sauna zijn tegels de ideale ondergrond voor botanische prints.

Ornamenta_Jungle_002.jpg

Jungle Animaliér
Ornamenta combineert flora en fauna in de Jungle Animaliér tegelcollectie. Het dessin van de Flora Equatoriale is gemaakt met gemengde technieken van aquarel, potlood en inkt. Alle prints, ook de luipaard- en zebra designs zijn oneindig, ze lopen door op elke tegel. Ornamenta gebruikt een combinatie van zeefdruktechniek en Digital HD printing op de tegels met formaat 60x60 cm. De weelderige kleuren slingeren je de wildernis in.

Ornamenta
Ornamenta is een grote tegelfabrikant uit Italië die ambacht combineert met technologie. Het bedrijf creëert trendy keramische tegels met een twist. Met Ornamenta zijn tegels nooit meer saai.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide